INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CONFLICT

VIDEO Arsenal-Koln, AMÂNAT din cauza fanilor » 20.000 de fani ai lui Koln au forțat intrarea pe stadion și au bătut oamenii de ordine

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 19:46

Arsenal debutează în grupele Europa League împotriva celor de la FC Koln, în aceasta seară. Partida trebuia să înceapă  la ora 22:05, dar suporterii nemților s-au asigurat ca acest meci nu va fi ușor uitat. Din cauza ciocnirilor dintre fani și forțele de ordine, partida a fost amânată o oră. 

UPDATE 22:00 

Deși aveau doar 2800 de bilete alocate, cei 20000 de fani germani au încercat să forțeze intrarea pe stadion. Cei care au reușit să pătrundă s-au luat la bătaie cu oamenii de securitate de pe stadion.

Peste 20.000 de fani ai "țapilor" au luat cu asalt străzile din jurul Emirates Stadium, aruncând sticle, fumigene și luându-se la bătaie cu forțele de ordine.

Poliția londoneză a fost în alertă maximă încă de dimineață. Suporterii au fost grupați în centrul orașului, blocând circulația rutieră pe multe artere. Conflictul a început în momentul în care fanii au început să defileze pe Oxford Street, devastând tot în jur.

20
de ani au trecut de la ultima prezență a celor de la FC Koln în cupele europene

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1527160934267499
Radu Vasilescu  •  15 Septembrie 2017, 14:15

Principalul vinovat al decăderii fotbalului românesc este MAFIA SAaNDU- DRAGOMIR!Al doilea: presa infectă care träirste doar din scandal,minciuni și manipulare( este vorba despre presa sportivă) Aceeași presă sportivă care după '90, a distrus gimnastica!Gimnastică căreia i- au trebuit aproape 17 ani ptr.a mai respira aerul succesului!Al treilea motiv: clasa politica care in loc sä finanțeze sportul in general și fotbalul in particular( ptr.puternicul lui impact social)a jefuit economia statului român! Cât timp vor continua sa ,,analizeze,,fotbalul aceeași ,,ziariști de fotbal,,creeați,,de mafia sandu- dragomir+ ciobanul pușcăriaș nu vom avea fotbal!

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Septembrie 2017, 09:48

Ce bine îmi pare!!! *** *** *** și pe Londea lor și pe Nația lor de bu/lan/gii pe care a reușit Guvernul muii de la Londra să-i facă obedienți și *** ca pe niște marionete. Te duci în Anglia , nu mai există spirit , nu mai existp Ultrași , nu mai existpă VOINȚĂ proprie , sunt o Nație de papagali și de fraieri care stau și se lasă bătuți de jegoasele alea *** și nu reacționează pentru că.... așa e la "modă" acuma... *** și de papagali. HUOOOOO. HAI GERMANIA... HAI KOLN-UL .... HAI BĂRBAȚII ADEVĂRAȚI.///////////// Angliaaaaa!!!!!! ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10214097569534399
Bogdan Zaharescu  •  14 Septembrie 2017, 22:31

care Oxford Street? Doar de " aleea" asta ati auzit...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează