INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

VIDEO Beer Sheva, adversara FCSB din Europa League, a terminat la egalitate cu echipa lui Tamaș » Supergol marcat de la 30 de metri

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 10:01

Hapoel Beer Sheva, adversara FCSB din grupele Europa League, a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Hapoel Haifa, echipa lui Gabi Tamaș, în etapa a 5-a din Israel.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele echipe împărțindu-și momentele în care au dominat. Beer Sheva a deschis scorul în minutul 4, prin golul marcat de Tomas Pekhart. Cehul a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali de la Hapoel, Tamaș și Kapiloto.

În repriza a doua, Hapoel a fost mai bună și a avut un joc mai organizat. Egalarea a venit în minutul 62, după ce Hanan Maman a marcat cu un șut la vinclu, de la 30 de metri.

După 5 etape, Beer Sheva este pe locul 5, cu 8 puncte, iar Hapoel Haifa este lider, cu 11 puncte.

Echipa de start Beer Sheva: Guy Haimov - Dor Elo, Hatem Elhamed, Tzedek, Korhut - Maharan Radi, Ogu John, Einbinder - Melikson, Pekhart, Nwakaeme

FCSB și Beer Sheva se vor întâlni pe 19 octombrie (în Israel, de la 20:00) și 2 noiembrie (la București, de la 22:05). Ambele au câștigat primul meci din grupă. FCSB a trecut de Plzen, 3-0, în timp ce Beer Sheva a învins-o pe Lugano, 2-1.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează