INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Calificare spectaculoasă obținută de Șahtior » Il Luce a dezvăluit cum a executat-o pe Schalke în Europa League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 10:23

După 0-0 în tur, Șahtior a reușit să se califice în optimile Europa League, după ce s-a impus categoric pe terenul celor de la Schalke, 3-0.

Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a vorbit despre calificarea în optimi și despre tactica pe care a avut-o echipa sa în acest meci.

"După acel 0-0 din tur am fost criticați. A trebuit să avem răbdare și să jucăm serios până la final. Noi suntem o echipă în transformare și este un rezultat extraordinar. Schalke este o echipă tânără și are șanse de a juca în Champions League.

Jucătorii lui Schalke au facut toate eforturile pentru a câștiga, dar au făcut greșeli, sub presiunea publicului. Noi am reușit contraatacuri periculoase, pe care le-am lucrat înainte. Schalke are jucători puternici și inalți. Am încercat să îi scoatem pe zonele laterale", a spus Lucescu la DolceSport.

Vezi aici video cu rezumatul meciului Schalke - Șahtior

Atăzi, de la ora 14:00, va avea loc tragerea la sorți a optimilor Europa League. Vezi aici detalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
923627714363420
Crs Dvd  •  26 Februarie 2016, 15:16

Asa a eliminat-o Steaua pe Betis Sevilla acum 10 ani,rezultate identice

ralffy_mr
ralffy_mr  •  26 Februarie 2016, 11:41

Bravo Nea Mircea~!!! Rupe gura targului...afon la fotbal dar plin de raca!! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close