INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 2-2

VIDEO Ce spun giurgiuvenii după 2-2 cu West Ham: "Gata cu entuziasmul! Avem 40% șanse de calificare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 10:55

Astra păstrează şanse de calificare în play-off-ul Europa League, după 2-2 la Londra, cu West Ham.

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a comentat meciul şi a vorbit despre şansele de calificare.

"În acest moment, cred că şansele de calificare sînt 60% pentru West Ham şi 40% pentru Astra. Eu mă simt responsabil şi voi face tot ce pot pentru a ne califica.

Valoarea individuală a celor de la West Ham este mai mare, dar noi sîntem un grup mai puternic şi s-a văzut. Vreau să îi fac pe jucători să elimine entuziasmul.

Am început meciul temători şi am jucat fricos în prima repriză. După eliminarea lui Collins ne-am descătușat şi am dominat. Rezultatul este echitabil ", a spus Şumudică potrivit DolceSport.

"A fost un meci greu, împotriva unei echipe foarte puternice. Am avut şi noroc, dar puteam să şi cîştigăm.

Cel mai mult m-a bucurat că am văzut că englezii trăgeau de timp la 2-1. Noi încă nu am realizat nimic, ci doar am făcut un meci senzaţional.Este unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea de antrenor.

Pe mine mă deranjează că sînt pus în umbră şi că unora le par dezgustător. Eu sănt spontan şi pun multă pasiune. Am făcut totul pentru fotbal şi chiar am pus fotbalul înaintea familiei.

Sînt foarte supărat că meciul nu s-a transmis în România. Fanii români au pierdut un meci spectaculos şi o primă repriză senzaţională", a adăugat Şumudică la televiziunea sportro.

Şi jucătorii Gabi Enache şi Constantin Budescu au vorbit despre egalul cu West Ham.

"Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Am făcut un joc în a doua repriză. Acum trebuie să mergem la Giurgiu şi să fim la fel de motivaţi. Important este să nu luăm gol", a spus Enache.

"Am avut ocazii mari şi este important că nu am primit gol. Cred că cei de la West Ham au intrat în degringoladă şi astfel am marcat", a spus Budescu.

VEZI AICI TOATE CELE 4 GOLURI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
avetinevoiedegramatica
avetinevoiedegramatica  •  31 Iulie 2015, 12:51

Budescu cred ca lucreaza la gsp.ro deoarece la scorul final de 2-2 el spune ca este important ca nu au primit gol....

alexandru_p
alexandru_p  •  31 Iulie 2015, 12:14

A zis Budescu ca e important ca nu au luat gol? Dupa 2-2?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează