INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANDERLECHT - SLAVIA PRAGA 3-0

VIDEO Chipciu, din nou foarte bun la Anderlecht » Românul a scos un penalty în victoria belgienilor din Europa League

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 23:10

Anderlecht n-a avut nicio problemă în a se califica în grupele Europa League în dubla cu Slavia Praga. Belgienii s-au impus în ambele manşe cu un scor identic 3-0.

Alexandru Chipciu a fost şi de această dată integralist şi a făcut un meci foarte bun. Românul a obţinut primul din cele două penalty-uri pe care le-a primit Anderlecht în prima repriză. Mijlocaşul a văzut şi un cartonaş galben în minutul 79.

Vezi VIDEO cu penalty-ul obţinut de Chipciu

Golurile belgienilor au fost marcat de Tielemans, în minutul 22 din penalty-ul obţinut de Chipciu, iar înainte cu 5 minute de finalul primei reprize Teodorczyk a marcat şi el din lovitură de pedeapsă. Scorul final a fost stabilit de Heylen în minutul 61.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
satyricon
satyricon  •  26 August 2016, 00:30

Bravo Alex Chipciu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează