INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 2-2

VIDEO Cum s-au descurcat jucătorii de la Astra în Anglia » Ce note au primit giurgiuvenii după 2-2 cu West Ham

FOTO: http://www.whufc.com/
FOTO: http://www.whufc.com/

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 11:47

Jucătorii de la Astra au reuşit un rezultat important în Anglia, 2-2 cu West Ham, în turul III al preliminariilor Europa League.

Englezii au început mai bine partida şi au controlat jocul, dar elevii lui Şumudică au revenit foarte bine în ultimele 30 de minute, reuşind egalarea.

În plus, în finalul meciului, cei de la Astra au avut ocazii importante şi au avut o evoluţie foarte bună şi apreciată.

Cel mai bun jucător al celor de la Astra a fost mijlocaşul Boldrin, care a marcat golul de 2-1, şi a primit nota 8. Silviu Lung, Takayuki, Teixeira, De Amorim şi Budescu s-au făcut şi ei remarcaţi şi au primit nota 7.

De la West Ham, cei mai buni jucători au fost Zarate, Payet şi Valencia, care au primit nota 7. Collins, cel care a fost eliminat, şi Ogbonna, care a marcat un autogol, au primit nota 3.

note

VEZI AICI TOATE CELE 4 GOLURI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  31 Iulie 2015, 13:57
Postat de cevahaios pe 31 Iulie 2015, 13:53

nu va mai umflati atata in pene... sponsorul principal al lui West Ham este o casa de pariuri... daca ma-ntelegeti... 2-0... rosu...2-2 :)

uimeste-ne ..cat ai castigat??

cevahaios
cevahaios  •  31 Iulie 2015, 13:53

nu va mai umflati atata in pene... sponsorul principal al lui West Ham este o casa de pariuri... daca ma-ntelegeti... 2-0... rosu...2-2 :)

brancusi
brancusi  •  31 Iulie 2015, 13:37

@dinamo_fan:sa stii ca Astra chiar a facut un meci curajos si onorabil,cat despre notare,s-a schimbat comisia de evaluare,care acum a lucrat in urmatoarea componenta:marii tehnicieni Emil Sancho Sandoi si Ionut Wenger Chirila,alaturi de un la fel de mare ***nedezvaluit insa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează