INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”16-IMI”, TUR

VIDEO Dortmund - Atalanta 3-2 » Batshuayi, omul care aduce victoria: 5 goluri în 3 meciuri la Borussia!

Michy Batshuayi are contract cu BVB până pe 30 iunie 2018 Foto: Reuters
Michy Batshuayi are contract cu BVB până pe 30 iunie 2018 Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 11:30

Atacantul belgian Michy Batshuayi, împrumutat de la Chelsea, îl face uitat deja pe Aubameyang. ”Suntem norocoși să-l avem, iar el adoră să joace la noi”, spune Peter Stöger, antrenorul Borussiei.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

La Chelsea, Michy Batshuayi era mai mult rezervă. Juca doar când era Morata accidentat. Și Conte, managerul albaștrilor, l-a cedat fără să stea pe gânduri la Dortmund, știind că îl va înlocui cu Giroud

I se potrivește Borussia atacantului belgian? Cât de repede se va adapta?, se întrebau mulți. Nu doar că stilul galben-negrilor e ideal pentru Batshuayi, dar Michy s-a integrat imediat în jocul nemților.

În trei meciuri, două de Bundesliga și unul de Europa League, a marcat cinci goluri. Ultimele două joi seară, la 3-2 cu Atalanta. El a egalat și a adus victoria pe Signal Iduna Park.

"Michy s-a adaptat neașteptat de repede în echipă. Ne-a înțeles stilul și conceptele", a declarat antrenorul Peter Stöger. "Suntem norocoși să-l avem, iar el adoră să joace la noi".

"Cifrele lui Batshuayi sunt foarte bune, dar eu nu sunt surprins deloc de calitățile lui. Din fericire, obiectivele sale coincid cu ale noastre"
Peter Stöger, antrenor Dortmund

0,4era media de goluri pe meci a lui Batshuayi la Chelsea în acest sezon (10 reușite în 25 de meciuri în toate competițiile)

1,6 este media golurilor pe meci a atacantului belgian la Dortmund în primele sale trei jocuri: două de Bundesliga și unul de EL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează