INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB, JOI, 20:00, TELEKOM, PROTV, GSP

VIDEO+FOTO Dică s-a enervat la conferință când a venit vorba de criticile lui Becali: "De ce scoatem asta în evidență?"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +19   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 21:09

Înaintea ședinței de pregătire oficiale de pe Olimpico (VIDEO și FOTO AICI), Nicolae Dică și Dragoș Nedelcu au participat la conferința de presă dinaintea jocului de joi.

Dică a reacționat nervos după ce Dragoș Nedelcu a fost întrebat cum comentează criticile patronului Gigi Becali și a intervenit în dialogul reporterului TV Telekom Sport cu fotbalistul: "El a jucat în turul cu Lazio și a făcut-o foarte bine, de ce trebuie să ne întoarcem acum 3 săptămâni, să scoatem în evidență un lucru negativ, să spui că a fost criticat? Ultima declarație a fost că era încântat de cum a jucat, de ce vorbim de declarația dinainte?!".

Răspunsul lui Nedelcu: "Când am venit aici știam unde vin, știam că patronul își expune punctul de vedere și după părerea mea orice critică este binevenită, mă ajută să devin mai bun".

"Am mai jucat meciuri importante până acum, dar fiind o partidă eliminatorie pot spune că e cea mai importantă"
Dragoș Nedelcu, FCSB

Ce a declarat Dică la conferință:

  • "Mă gândesc să ne calificăm, să facem un joc bun. Avem un adversar foarte greu. Chiar dacă avem 1-0 din tur, ne așteaptă o partidă foarte grea"
  • "Ei au folosit același sistem de când a început campionatul, nu l-au schimbat nici în Europa League. Au jucători de valori apropiate. Nu a jucat Immobile, dar a jucat Caicedo, ambii au mare calitate, n-a jucat Luis Alberto, a jucat Nani, care e un fotbalist foarte bun. Noi pregătim jocul ca și cum ar evolua cu cei mai buni jucători"
  • "Cred că, în timp, această generație poate va ajunge unde a ajuns generația 2006. Și nouă ne-a trebuit timp pentru a face acea performanță. Am adus 12 jucători în vară, e nevoie de timp pentru a crea o echipă care să se lupte în Europa. Dar putem reuși"
  • "După rezultatul din tur, credem și mai mult că putem obține calificarea. Dăm totul mâine seară ca să reușim. Obiectivul nostru principal rămâne câștigarea campionatului"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (52)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Februarie 2018, 10:52
Postat de fcsbsibklinadn pe 21 Februarie 2018, 22:26

valeri gazaev? un om deosebit

Pe omul deosebit il cheama Valeri GazZaev, cu doi ”z”... Asa ca ti-a iesit ironia!

simonhalep
simonhalep  •  22 Februarie 2018, 09:29

Cea mai mare umilință pentru noi ar fi să ne trezim cu o coregrafie minamovistă pe olimpico, d-aia cu "DECÂT MINAMO VĂCĂREȘTI". ne putem aștepta, la cât de frustrați sunt milițienii, la așa ceva. Deh, ei joacă la evitarea retrogradării, noi cu lazio pentru optimile E.L.

blocatu
blocatu  •  22 Februarie 2018, 08:03
Postat de fcsbsibklinadn pe 21 Februarie 2018, 22:26

valeri gazaev? un om deosebit

da, exceptand perioada in care intra, acu vreo 2 luni, si pe site-urile de facut prajituri on-line ca sa scrie , repetitiv si iritant, "fcsb nu e steaua!" am numarat numai pe site la "dansez pentru tine" ca a scris de vreo 124 de ori! irony/off!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează