INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - CELTA VIGO 1-1 (ÎN TUR 1-0)

VIDEO+FOTO L-a exasperat! Aspas a făcut în fața lui Hațegan gestul de protest al mâinilor legate cu cătușe!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 10:29

Prima semifinală europeană din carieră i-a oferit un thriller lui Ovidiu Hațegan și brigăzii sale pe Old Trafford. Finalul l-a pus la grea încercare pe centralul arădean, la fel ca pe suporterii lui Man. United, care au înghețat la ratarea lui Guidetti din ultima secundă, Celta oprindu-se demn chiar la porțile finalei Europa League (1-1).

  • Centralul român Ovidiu Hațegan l-a iertat pe Valencia de "roșu" la faza din final, din Manchester United și Celta Vigo, 1-1, în care a eliminat alți doi jucători, câte unul de la fiecare semifinalistă Europa League;
  • Hațegan l-a scos din minți pe spaniolul Iago Aspas (Celta Vigo), cu două faulturi nefluierate și un "galben" pentru proteste.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului și scandalul de la final!

"Guidetti a jucat teatru"

Faza din minutul 87, un fault la centrul terenului, l-a prins departe și astfel a scăpat din vedere esențialul. În meleul produs instant, Valencia l-a lovit în față pe Guidetti și abia apoi l-a sprijinit Bailly, Roncaglia ripostând pugilistic.

Hațegan i-a eliminat numai pe ultimii doi, pe care cu greu i-a putut separa (s-au bătut și pe tunelul dinspre vestiare). La Gazzetta dello Sport îl acuză că n-a sesizat agresiunea căpitanului lui United, iar Daily Mail întărește, scriind că "Valencia a făcut mai multe să merite el expulzarea, însă și Guidetti a jucat teatru".

L-a înfuriat pe Aspas

Celta s-a plâns de unele decizii ale arbitrului român. Mai ales Iago Aspas, ce a făcut gestul de protest lansat de Mourinho al mâinilor legate cu cătușe.


Foto: goal.com

A mai fost un fault nedat în minutul 20, la duelul cu Blind în marginea careului gazdelor, și apoi o fază similară, în minutul 65, dar cu Mhitarian. Hațegan n-a fluierat, dar l-a avertizat pentru proteste repetate pe spaniol! Care ceruse "roșu" pentru Blind, la intrarea dură (31) la Hernández. Aici însă a procedat corect (doar "galben"), olandezul atingând și mingea.

Primul cartonaș din mitanul secund putea să-l dea mult mai devreme, la faultul lui Fellaini la același Hernández, dar a ales să-l certe pe belgian. 

5 cartonașe galbeneși două roșii a acordat Hațegan pe Old Trafford. În "sferturi", la Schalke - Ajax, a dat 6 avertismente și un "roșu"

5,5 este notaprimită de centralul român în Gazzetta dello Sport pentru meciul de pe Old Trafford. Iar Mundo Deportivo i-a dat o stea

"Bailly a fost naiv c-a picat la mijloc în acel gen de fază, în care l-am mai văzut pe Roncaglia provocând. Am pierdut un jucător foarte important pentru finală și avem puțini" Jose Mourinho, manager Man. United

"I-am forțat să se baricadeze acasă. Un grup de prieteni contra unor jucători de 120 de milioane! Au tras de timp și au dat mingea în tribună, pentru că nu reușeau să lege două-trei pase" Iago Aspas, atacant CeltaSave

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
tonyys
tonyys  •  13 Mai 2017, 20:58

Sa remarcam si faptul ca dinamo sarbatoreste un deceniu de cand n-a mai castigat campionatul.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Mai 2017, 19:20

...un hot...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  12 Mai 2017, 17:21

Dinamovist, antistelist si foarte slab arbitru !

Vezi toate comentariile (41)
Comentează