INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

VIDEO+FOTO Rivaldo le-a făcut o promisiune fanilor lui Dinamo + Imaginea publicată de Adi Mutu pe rețelele de socializare

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 17:51

Rivaldo a fost impresionat de atmsofera de pe Arena Națională la duelul dintre Dinamo și Athletic Bilbao (1-1) și le-a promis fanilor dinamoviști că va reveni în România pentru a urmări meciurile fiului său.

Înainte de a pleca din România, fostul star brazilian a avut un mesaj pentru dinamoviști, transmis printr-un video publicat pe pagina oficială de facebook a "câinilor".

"Vreau să le mulțumesc tuturor pentru căldura cu care am fost primit la Dinamo, galeriei, care a fost impresionantă. Sunt fericit că am asistat la meci, pentru golul fiului meu. Cu siguranță voi reveni să mai văd și alte meciuri.

Vreau să mulțumesc și conducerii tehnice și jucătorilor lui Dinamo pentru felul în care m-au primit. Mulțumesc din suflet, sigur voi reveni. Vă îmbrățișez", spune Rivaldo în clip.

 

It's been an honour and a privilage to have a legend as yourse...

It's been an honour and a privilage to have a legend as yourself as our guest. Boa viagem! #10 #goldenball #wolrdchampion

Posted by FC DINAMO BUCURESTI on Friday, 28 July 2017

 

"Întoarce-te când vrei, idolul meu, exemplu meu, mândria mea. Ai porțile deschise mereu, ești unul dintre noi. Te iubesc", i-a transmis Rivaldinho, distribuind postarea originală a clubului dinamovist.

La rândul său, Adi Mutu a publicat pe Instagram o fotografie alături de Rivaldo și l-a invitat în discuție și pe fiul fostului mijlocaș al Milanului și Barcelonei.

"Sunt sigur că ți-a plăcut meciul, prietene Rivaldo. Tu ce crezi, Rivaldinho?", a întrebat Mutu, iar reacția lui Rivaldinho nu a întârziat să apară în comentarii: "Și eu sunt sigur. Sper că va reveni să ne susțină și cu alte ocazii".

  • Meciul retur va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:45, la Bilbao. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
mircea25
mircea25  •  29 Iulie 2017, 00:29

La cum arata.....Rivaldo ar putea sa joace bine in liga 1.

sadiku
sadiku  •  28 Iulie 2017, 23:17
Postat de andy_2008 pe 28 Iulie 2017, 21:48

E plina tara de EXPIRATI si de frustrati!!!!!! Si anul acesta marea Dinamo o sa joace in cupa ligii extra BALCANICA!!!! Cum ne reprezinta de multi ani,cei adevarat cu mari rezultate.

frustrati sunteti voi ca nu o sa jucati ...pe noi ne doare fix in palnie cand ne ....

ge0x
ge0x  •  28 Iulie 2017, 23:06

Frumos..om simplu si cu suflet, super fotbalistul Rivaldo.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează