INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Golul serii în Europa League » Șut de la 25 de metri în vinclu!

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat vineri, 17 februarie 2017 15:08

Federico Bernadeschi, atacant la Fiorentina, a marcat golul serii în Europa League în victoria cu 1-0 a formaţiei din Italia pe terenul Borussiei Monchengladbach, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală din Europa League.

Bernadeschi a marcat în minutul 44 al partidei printr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri trimisă în vinclul porţii lui Sommer.

VIDEO cu golul

Formaţia pregătită de Dieter Hecking avea o serie de patru victorii consecutive până la duelul cu Fiorentina.

Thorgan Hazard a fost primul care a pus în pericol poarta lui Tătăruşanu, însă portarul român a respins şutul belgianului.

Gazdele au continuat să atace poarta goalkeeper-ului român, dar Hermann şi Lars Stindl nu au reuşit să îl învingă pe Tătăruşanu.

Unicul gol al disputei a fost marcat de către Bernadeschi, golgheterul Fiorentinei a înscris dintr-o lovitură liberă superbă în finalul primei reprize şi a stabilit scorul final al primei manşe.

Deşi Hecking i-a trimis pe Hahn, Drmic şi Korb, Monchengladbach nu a reuşit să-şi creeze ocazii notabile până la finalul partidei.

Formaţia din prima ligă germană are şansa de a întoarce soarta "dublei" în meciul retur programat pe 23 februarie pe Artemio Franchi din Firenze.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează