INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - SALZBURG 4-2

VIDEO Hațegan, contestat vehement după Lazio - Salzburg » A luat nota 4! Ce-i reproșează italienii: "Hațegan-șoc!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 10:19

Lazio a bătut-o 4-2 pe Salzburg, în turul sferturilor de finală ale Europa League, meci arbitrat de Ovidiu Hațegan. Capetele de acuzare la adresa lui: a fluierat foarte târziu penalty pentru oaspeți, fiind salvat de "adiționalul" Colțescu, și n-a dictat altul la faultul asupra lui Immobile, oprit o dată greșit din sprint și de asistentul Gheorghe.

Ovidiu Hațegan a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce n-a prins Mondialul din Rusia. Încă un joc cu probleme, în care și-a probat slăbiciunile la 11 metri și i-a înfuriat teribil pe italieni. Lazio a învins-o 4-2 pe Salzburg, dar s-a plâns, la fel ca presa peninsulară, de deciziile brigăzii noastre. Iar antrenorul Simone Inzaghi a intrat pe teren pentru a protesta la pauză, continuând amenințător și pe tunelul ce duce la vestiare!

A luat 4 în Gazzetta

Romanii au luat foc, mai ales, din cauza penalty-ului dat oaspeților, în minutul 27, la faza în care Basta îl lovește peste față cu antebrațul stâng pe Dabbur. Hațegan nu fluieră nimic, deși era aproape de fază și bine plasat, pentru a reveni și a arăta punctul cu var, după 12 secunde, salvat de avertizarea în cască a "adiționalului" Colțescu.

"Penalty foarte generos", îl acuză Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 4, considerând că "Basta a protejat spațiul, lovind adversarul aflat departe de minge". "N-a fost 11 metri", s-a revoltat din nou Inzaghi după meci.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

3 solicitări, un 11 metri

Din acel moment până la pauză, Hațegan a intrat în vrie, sub presiunea tribunelor și a jucătorilor laziali. Care au încercat să-l forțeze să le dea penalty, protestând la intimidare. 3 faze controversate au avut loc în careul austriecilor: două judecate corect, cealaltă eronat. Ramalho îl ține pe De Vrij, în minutul 32, însă olandezul cade mult prea ușor. Nu e 11 metri nici când Luis Alberto dă mingea pe lângă Ramalho, în minutul 45+1, și intră în adversar, mai degrabă simulare!

Centralul greșește, în minutul 33, nesancționând ținerea prelungită a lui Haidara la Immobile. "Mult mai clar decât cel fluierat. A fost dezechilibrat și în privința distribuirii cartonașelor", a conchis tot Gazzetta. Și Sebastian Gheorghe e acuzat pentru ofsaidul văzut eronat la sprintul lui Immobile singur spre poartă, în minutul 50. 

5cartonașe galbene a dat joi Hațegan, 3 lui Lazio, Parolo și Lulic pentru proteste, și două lui Salzburg

35 de meciuriera seria fără înfrângere a lui Salzburg în toate competițiile, ruptă de Lazio pe "Olimpico"

"Lazio a prins un arbitru total neadecvat. Hațegan șoc: acordă un penalty cu generozitatea unui binevoitor ți refuză unul evident la Immobile și altul posibil, dacă judeca uniform, la De Vrij. A pierdut total controlul" Corriere dello Sport, cotidian italian

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
108992139590592
DM Bob  •  06 Aprilie 2018, 23:30

S-A SPUS CA AVEM NEVOIE DE GRECUL MANCACIOS CA SA NE FACILITEZE UN REF IN MECIURILE INTERNATIONALE ;LA CE NE AJUTA ?

christiano0
christiano0  •  06 Aprilie 2018, 23:10

Domnu ziarist, am vazut si noi meciul pe Look, nu ne pacalesti asa usor. Un meci foarte frumos, care din pacate s-a aprins tare dupa acel penalty cu bucluc. Dupa pauza jucatorii s-au mai calmat si si-au vazut de joc, iar Hategan a iesit cu fruntea sus. De acord ca penalty-ul a fost dubios, mai rar am vazut asemenea faza, dar in rest Hategan a fost ok. Ar trebui sa vedeti ce scriu si ziarele austriece, nu numai Gazzeta dello Sport. Succes in continuare Dl Hategan !

luciann
luciann  •  06 Aprilie 2018, 20:28
Postat de ucluj2011 pe 06 Aprilie 2018, 19:56

Italienii... joasă speță de oameni. Hațegan a fost MAGISTRAL ca (aproape) întotdeauna.

Ce visezi mai baiete!? Nici cand doarme nu-i magistral Hategan!:)))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează