INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

VIDEO Imagini din culise! Bucuria steliștilor după meciul câștigat cu Hapoel Beer Sheva » Budescu și MM Stoica au făcut spectacol!

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:28

Jucătorii și staff-ul lui FCSB au început sărbătoarea după victoria din Israel împotriva lui Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, venită după două reușite ale lui Gnohere.

Roș-albaștrii au pornit fiesta în vestiar imediat după meci și au postat imaginile pe contul oficial de Facebook al clubului.

Cei mai activi petrecăreți au fost Budescu, Enache, MM Stoica și Vali Argăseală.

Dacă roș-albaștrii vor câștiga etapa de peste două săptămâni, cu Hapoel Beer Sheva acasă, se vor califica matematic în primăvara europeană!

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10209355191619210
Dani Dany  •  20 Octombrie 2017, 11:52

Lui mimi ii place doar sa fure cu arbitrii, nu sa fie furat. Si cum sa te bucuri asa de o victorie in cea mainslaba grupa din europa league?

bigd
bigd  •  20 Octombrie 2017, 02:25
Postat de stark pe 19 Octombrie 2017, 23:18

Vardar, Zlin, Rijeka, Zorya, Lugano, Fcsb, Sheriff Tiraspol, Skenderbeu, Östersunds, marele FORTE ale Europei

Sau Bilbao:))))

agiler
agiler  •  19 Octombrie 2017, 23:50
Postat de stark pe 19 Octombrie 2017, 23:13

Tare golul. Echipele mari din competitie isi testeaza jucatorii in aceasta pseudo-competitie. Chiar si echipele medii o fac des. Pentru echipele din Anglia este un chin, mai bine termini pe locul 8 in campionat decat pe 5-6 ca sa fii sigur ca poti sa pregatesti sezonul urmator in liniste. Europa League a ajuns un fel de cupa intertoto ca sa participe si campionatele slabe ca cel al nostru 'in europa'.

Ba *** sa ii spui asta si lui Murinho.Oare de ce joaca Manchester in champions league sezonul asta.Cand afli raspunsul daca te duce capul sa imi spui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează