INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE - ARSENAL 0-1

VIDEO La fix 4 ani de la "cel mai frumos gol din istorie", Arsenal a reușit din nou o fază GENIALĂ de tiki-taka

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:21

Arsenal s-a impus în deplasarea de pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, scor 0-1, iar golul marcat de Oliver Giroud a venit după o fază superbă a "tunarilor".

Wenger a început cu o formulă experimentală, cu mulți puști și cu o linie de fund improvizată, pe care doar Holding se plia. Tinerii lui Arsenal au resimțit presiunea venită din tribunele stadionului "Rajko Mitici". Prima repriză a fost dominată de sârbi, care au avut o bară și o dublă ocazie în care Cech și-a dovedit încă o dată valoarea.

Golul a venit după ce gazdele au rămas în 10 oameni, Rodici fiind eliminat în minutul 80 pentru al doilea galben. Faza reușitei (85) a fost una extraordinară. Wilshere, Walcott și Giroud au combinat dintr-o singură atingere, ultimul reușind să trimită mingea în poartă cu un procedeu acrobatic (VIDEO).

Pe 19 octombrie 2013, Wilshere reușea să marcheze în victoria obținută de Arsenal împotriva lui Norwich, scor 4-1, după o fază asemănătoare, pe care mulți fani ai fotbalului au numit-o cea mai frumoasă din istorie.

Vezi toate rezultatele din Europa League aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stark
stark  •  19 Octombrie 2017, 23:14

Tare golul. Echipele mari din competitie isi testeaza jucatorii in aceasta pseudo-competitie. Chiar si echipele medii o fac des. Pentru echipele din Anglia este un chin, mai bine termini pe locul 8 in campionat decat pe 5-6 ca sa fii sigur ca poti sa pregatesti sezonul urmator in liniste. Europa League a ajuns un fel de cupa intertoto ca sa participe si campionatele slabe ca cel al nostru 'in europa'.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează