INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA C / HOFFENHEIM - LUDOGOREȚ 1-1

VIDEO » Ludogoreț a trecut de faza grupelor, după 1-1 cu Hoffenheim, dar Moți recunoaște: ”Ne-a fost greu după eliminarea lui Keșeru”

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 10:37

Moți a comentat gestul atacantului Claudiu Keșeru, care și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 83, la 1-1 cu Hoffenheim, după un fault inutil, din spate, la Bicakcici. Dacă Ludogoreț pierdea, era eliminată din competiție.

VIDEO cu golurile de la Hoffenheim - Ludogoreț

"Bine că am trecut de faza grupelor. Restul nu mai contează", a fost concluzia unui Cosmin Moți vizibil ușurat, la finalul confruntării de la Hoffenheim (1-1). Totuși, fundașul lui Ludogoreț a admis în cele din urmă că "ne-a fost greu după cartonașul roșu văzut de Claudiu Keșeru. Dar ăsta-i fotbalul". Un reproș indirect, absolut justificat, la adresa atacantului care în minutul 83, la scorul de 1-1, l-a lovit din spate, peste picioare, pe Bicakcici, iar arbitrul israelian Orel Grinfeld l-a expediat la vestiare cu "roșu" direct.

Se califica Bașaksehir

Keșeru a pus practic în pericol calificarea bulgarilor, ce jucaseră destul de modest până atunci, contra unor nemți deja eliminați din competiție și cu multe rezerve în teren. Dacă Hoffenheim reușea să profite de superioritatea numerică din final și câștiga, Ludogoreț s-ar fi aflat la egalitate de puncte cu Bașaksehir, 8. Iar turcii, 2-1 cu Braga, mergeau mai departe grație bilanțului favorabil din meciurile directe: 1-1 și 2-1. z

38 de minutea jucat Keșeru pentru Ludogoreț joi seară. Introdus la pauză, a avut o ocazie de gol și a fost eliminat în minutul 83

Nemții acuză: "Au fost ajutați de arbitri!"

Oaspeții ar fi fost în dificultate și dacă "centralul" Grinfeld lua deciziile corecte la două faze petrecute la scorul de 1-0. Neamțul Hack a scăpat singur, iar portarul Renan, ieșit în afara careului, a respins balonul cu mâna (60). Dar, în locul cuvenitei lovituri libere și a unui "roșu" pentru goalkeeperul bulgarilor, israelianul a lăsat jocul să continue. Iar la golul egalizator al lui Ludogoreț (62), Wanderson și-a potrivit balonul cu mâna înainte de a-l expedia în plasă. "Arbitrii meritau să stea în tribună. Au fost simpli spectatori", a comentat antrenorul lui Hoffe, Jens Nagelsmann. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează