INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC LUGANO - FCSB, 28 SEPTEMBRIE, 20:00, TV TELEKOM SPORT, PROTV, GSP.RO

VIDEO Lugano, victorie chinuită cu o echipă din Liga a 3-a » Adversara FCSB-ului a câștigat cu un gol în ultimul minut

FOTO: fclugano.com
FOTO: fclugano.com

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 09:56

Viitori adversari ai vicecampioanei FCSB în grupele Europa League, cei de la Lugano s-au impus greu, pe final, în meciul disputat ieri în Cupa Elveţiei.

Elvețienii s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Koniz, echipă din subsolul clasamentului ligii a treia. Victoria a venit în minutul 90+3, prin reuşita lui atacantului suedez Alexander Gerndt, după adversarii au ratat un penalty în minutul 88.

Antrenorul Pierluigi Tami a început meciul în următoarea formulă: Da Costa - Mihajlovici, Yao, Golemici, Daprela - Ledesma, Sabbatini - Piccinocchi, Culina, Junior - Bottani.

Vezi aici video

FC Lugano - FCSB se joacă joi, 28 septembrie, de la ora 20:00, în direct pe TV Telekom Sport şi ProTV. Până la acest meci, echipa lui Dică va mai juca împotriva lui CFR Cluj (joi) și a lui Dinamo (duminică).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează