INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANDERLECHT - ZENIT ST. PETERSBURG

VIDEO Maestrul Stanciu » Românul le-a arătat belgienilor în Europa League de ce costă 10 milioane de euro

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 23:04

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Anderlecht în prima repriză a meciului cu Zenit, din 16-imile Cupei UEFA.

Mijlocașul român a avut o evoluție excelentă și a contribuit decisiv la cele două goluri pe care Acheampong le-a marcat în prima repriză.

În minutul 5, mijlocașul român a dat o pasă de 25 de metri, în diagonală, cu piciorul stâng. Stanciu l-a servit excelent astfel pe Acheampong, care a marcat cu un șut din șase metri.

Românul a fost decisiv și la golul de 2-0. În minutul 31, Stanciu a recuperat o minge la 35 de metri de poarta adversă, iar balonul a ajuns la Acheampong. Mijlocașul a avut o cursă pe partea stângă și a finalizat cu un șut în vinclu, de la 12 metri.

Vezi AICI video

Anderlecht s-a impus cu 2-0.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  17 Februarie 2017, 22:40

De ce nu ziceti si ca autorul celor doua goluri a fost cumparat de Anderlecht cu doar 1 milion de euro de la Celtic, daca tot va plac cifrele? E mai important ala care da pasa sau ala care da golul, ca nu prea inteleg care e treaba cu valorile astea ale voastre? Pana la pasele astea de gol cei de la Anderlecht au cam plans dupa banii aruncati pe Stanciu si nici acum nu cred ca sunt convinsi ca el chiar a meritat atata banet. Cat despre posibila lui trecere in Anglia...sa ma ierte Dzeu dar acolo va fi cap de linie pentru el. Nu-mi aduc aminte de prea multi jucatori romani care sa fi facut istorie prin insula iar Stanciu e oricum departe rau de profilul lor.

blacksun_14
blacksun_14  •  17 Februarie 2017, 12:16
Postat de steaua024 pe 17 Februarie 2017, 00:04

Anderlecht - Zenit St. Petersburg 2-0, TV Dolce Sport 2 A marcat: Acheampong 5', 29' (pase de gol Stanciu)' Meciul e comentat de cosmin baleanu ( nu merita sa scriu numele cu initial litere mari ) De ce? Tot cometariul sau a avut o tendinta PRO ZENIT. La nici un gol al belgienilor in afara de autor nu a catadicsit sa precizeze ca pasele au fost date de Stanciu (prima a fost MAGISTRALA !), insa m-a innebunit cu Djuba, Ivanovici ca a facut gafa, si iarasi Lucescu in sus si in jos, Zenit in sus si in jos s a m d. Omu' asta e sanatos la cap, ramolit sau rauvoitor?!? Anderlecht i-a jucat tactic absolut superb, lasandu-l cu gura cascata pe nea Mircea ! Daca pretinzi ca esti un comentator corect nu trebuie sa lauzi un jucator roman pentru ca suntem romani, insa relateaza OBIECTIV o faza ! Despre Stanciu mai amintea cand gresea cate o pasa ! Cata lipsa de profesionalism la un commentator cu... pretentii dar in fond o ...petarda rasuflata in domeniu!!

comentatorul englez de la channel 4 a remarcat-o."Brilliant" a numit pasa lui stanciu de la primul gol

ray51
ray51  •  17 Februarie 2017, 09:37

2 assisturi si ... out!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează