INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

VIDEO Meciuri superbe şi 3 goluri fabuloase » Votează reuşita serii în sferturile Europa League

foto: reuters +4   FOTO
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 10:01

Aseară s-au aflat şi semifinalistele din Europa League, iar Juventus, Benfica, Sevilla şi Valencia au acces în penultimul act al competiţiei. Cele două echipe din La Liga au avut reveniri spectaculoase după înfrîngeri în turul sferturilor de finală.

Confruntările de ieri nu au fost doar foarte spectaculoase, dar au avut şi goluri fantastice. GSP.RO a selectat 3 goluri superbe şi vă propune să votaţi cea mai frumoasă reuşită a serii în Europa League.

Andrea Pirlo a deschis scorul printr-o lovitură liberă împotriva lui Olympique Lyon, specialitatea casei la mijlocaşul torinezilor. Portarul lui Lyon nu a avut reacţie la mingea plasată perfect de Pirlo.  VIDEO aici!

Valencia a reuşit una dintre cele mai frumoase reveniri din istorie. După 0-3 la Basel, spaniolii au revenit şi s-au impus cu 5-0 pe teren propriu, după prelungiri. Paco Alcacer a fost cel care a dus echipa în prelungiri cu golul superb de 3-0, şut în vinclu care a lovit şi bara. VIDEO!

Şi Sevilla a revenit incredibil şi s-a jucat cu FC Porto. 4-0 pînă în minutul 92 cînd Ricardo Quaresma a dat golul meciului cu un şut de la 25 metri, direct în vinclul porţii lui Beto! VIDEO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  11 Aprilie 2014, 10:15

paco alacer - valencia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează