INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ”16-IMI”, TUR

VIDEO Napoli - Leipzig 1-3 » Italienii fac haz de necaz: ”Misiune îndeplinită! Napoli se concentrează pe campionat”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2018 10:42

”Transfigurată de turnover, echipa lui Sarri a fost călcată în picioare de nemți”, remarcă Gazzetta dello Sport. Două erori ale lui Diawara și alta a lui Maggio elimină practic din tur liderul Seriei A.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Avea dreptate Sarri să se plângă că Napoli nu se poate concentra la meciurile eliminatorii, după ce-a părăsit Coppa Italia. Liderul din Serie A a confirmat-o și joi, la 1-3 cu Leipzig, și a scăpat de încă o povară. "Misiune îndeplinită. Prea urât ca să fie adevărat! Transfigurată de turnover, formația azzurra a fost călcată în picioare de nemți și se poate concentra liniștită pe lupta la titlu cu Juventus", a comentat ironic Gazzetta dello Sport.

"Departe de Europa"

Fără Chiricheș, accidentat, Napoli și-a făcut numai iluzii după golul lui Ounas, erorile lui Diawara și Maggio fiind taxate prompt de vicecampioana Germaniei. "Am jucat îngrozitor. M-au dezamăgit tinerii, dar și unii din cei cu experiență. Am fost de nerecunoscut, ne-au lipsit entuziasmul, foamea și mentalitatea corectă. Poți pierde, dar măcar să onorezi tricoul. Trebuie să facem pași enormi să fim la nivelul cerut în Europa", acuză Sarri.

21 de șuturi spre poartăa primit Napoli în meciul cu Leipzig, record negativ pentru formația lui Sarri în acest sezon

2 eșecuria suferit Napoli în 2018 pe San Paolo, în "sferturile" Cupei Italiei, 1-2 cu Atalanta, și joi, cu Leipzig

"Nu ne putem permite să ne facem așa de râs în Europa. Păcat, pentru că aveam potențial să megem până departe, dar trebuia să jucăm ca în campionat"
Marek Hamšík, căpitan Napoli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  16 Februarie 2018, 13:46

S-au auzit 2 bubuituri cind i s-a crapat ficatul lui Ioanitoaia. Unu: a pierdut Napoli. Doi: le-au tras-o nemtii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează