INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ZURICH - STEAUA, JOI, ORA 22:05, LIVETEXT GSP.RO, PRO TV

VIDEO Pe steliști îi așteaptă infernul la Zurich! Fanii elvețieni au făcut show la ultimul meci de acasă

Sursa: ultras-tifo.net
Sursa: ultras-tifo.net

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 14:13

Joi, Steaua va juca un meci crucial pentru calificarea în "primăvara europeană" contra celor de la FC Zurich. Arena Letzigrund, cu o capacitate de 25.000 de locuri va fi probabil umplută până la refuz de fanii gazdelor care au șanse reale să atace primele 2 locuri din grupă.

Aseară, FC Zurich a jucat în Cupă cu St.Gallen, un meci câștigat 2-1, însă adevăratul spectacol a fost în tribune, unde ultrașii au "aprins" la propriu atmosfera.

Ce a început ca un show impresionat de artificii, s-a încheiat cu o demonstrație pirotehnică de excepție de unde nu au lipsit torțele și fumigenele.

Componenții Zurcher Sudkurve, așa cum este denumită galeria echipei elvețiene, sunt renumiți pentru patima cu care trăiesc fotbalul, ei fiind deseori protagoniști în diverse incidente.
În 2011, în timpul derby-ul cu Grasshopper Zurich, fanii celor două echipe s-au încăierat în tribune ceea ce a dus la supendarea partidei.

Un alt episod regretabil s-a petrecut în această vară în urma retrogradării echipei în liga a-2-a. La finalul meciului contra lui FC Vaduz, suporterii lui FC Zurich au pătruns pe teren și apoi au mers după jucători la vestiare pentru a le cere socoteală.

FC Zurich - Steaua este joi de la ora 22:05 în direct la PRO TV.

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
randoom_._
randoom_._  •  29 Octombrie 2016, 13:41

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. NE CALIFICAM LA ZURICH. dinamop aka rusinea romaniei si a europei se zbate la mijlocul clasamentului in Romania. in timp ce Steaua joaca in grupele unei competitii europene. dinamopvistii chiar au umilinta in adn,altcumva,nu inteleg cum de suporta atata umilinta.

gicab
gicab  •  28 Octombrie 2016, 20:45
Postat de haudinamo pe 28 Octombrie 2016, 16:59

Ce gluma de articol, cica infern! Aia 300 de oameni comasati intr-un coltisor numiti voi galerie? aruncati si voi un watch prin Germania, prin Argentina daca vreti sa vedeti galerie infernala.

Poți caută mult mai aproape... încă un meci cu o echipa de liga a doua... încă o Rușine pe obrazul fecesebist

haudinamo
haudinamo  •  28 Octombrie 2016, 16:59

Ce gluma de articol, cica infern! Aia 300 de oameni comasati intr-un coltisor numiti voi galerie? aruncati si voi un watch prin Germania, prin Argentina daca vreti sa vedeti galerie infernala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează