INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 2-2

VIDEO Presa din Anglia, îngrijorată după remiza obținută de Astra în fața lui West Ham: "Aventura europeană a echipei noastre este în pericol"

FOTO: http://www.whufc.com/
FOTO: http://www.whufc.com/

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 11:05

Astra a obţinut un rezultat foarte bun la Londra, 2-2 cu West Ham şi are şanse să se califice în play-off-ul Europa League.

VEZI AICI TOATE CELE 4 GOLURI

Presa din Marea Britanie a comentat meciul dintre cele două formaţii şi laudă prestaţia elevilor lui Marius Şumudică.

"Seara celor de la West Ham promitea mult, dar s-a încheiat dezamăgitor. Astra preluat controlul cu un autogol amuzant. Aventura europeană a lui West Ham este în pericol", scrie The Guardian.

"West Ham a făcut 2-2 cu Astra, deşi a avut un avantaj de două goluri. A fost o noapte dezamăgitoare pentru formaţia engleză", au comentat cei de la Sky Sports.

"Speranţele celor West Ham de a merge în grupele Europa League au fost zdruncinate după remiza cu Astra, după ce londonezii au condus cu 2-0", precizează BBC.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
randoom_._
randoom_._  •  31 Iulie 2015, 14:14

cum adica este pusa in pericol? wtf? astra v-a eliminat. gata. nu ati fost in stare sa tineti nici macar de 2-0 ala. nu era greu,dar sunteti o echipa de pescari. rusine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează