INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - DINAMO KIEV

VIDEO Proteste vehemente ale steliştilor la golul lui Dinamo Kiev » Au cerut ofsaid la Yarmolenko

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 decembrie 2014 23:52

Brigada de arbitri condusă de "centralul" englez Michael Oliver a produs a doua mare greşeală împotriva Stelei în meciul cu Dinamo Kiev.

După penalty-ul neacordat roş-albaştrilor în minutul 56, brigada engleză a validat şi golul lui Dinamo Kiev înscris de Yarmolenko dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

Acesta este primul joc al vreunei echipe româneşti pe care l-a condus Michael Oliver, 29 de ani, acesta fiind arbitru FIFA din 2012. La cele două linii au condus Stuart Burt şi Darren Jon Herbert, iar arbitri adiţionali au fost Craig Pawson şi Jonathan Moss, toţi din Anglia.

Ucrainenii conduc cu 1-0, iar la acest scor echipele calificate în şaisprezecimile Europa League sînt Dinamo Kiev şi Aalborg.

Vezi VIDEO cu golul marcat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
sexilian
sexilian  •  12 Decembrie 2014, 13:12
Postat de maximliviu pe 12 Decembrie 2014, 09:54

Nu e nici un blestem .E multa oftica si multa prostie in mintea asa zisului microbist roman.. De penaltiul Concordiei, din ultima etapa, nu comenteaza nici un mare specialist de pe aici sau din presa noastra de cacat . A fost exact ca cel obtinut de Steaua, cand Cartu facea spume la gura fara rost. Dar de.... Concordia nu e Steaua ... asa ca hai sa mancam ...cat cuprinde despre Steaua care a facut atata bine pentru fotbalul romanesc. Cine sa vada asta toate astea ofticosi -inclusiv presa de rahat-doar arunca cu noroi ...si atat.

scrii cu gura plina de propriile dejectii si asa iti pastrezi integritatea corporala

kahleen
kahleen  •  12 Decembrie 2014, 12:18

://www.gsp.ro/international/europa-league/comunicatul-stelei-dupa-meciul-cu-dinamo-kiev-campioana-acuza-arbitrajul-dar-este-in-dubla-eroare-440334.html Stop-cadrul de la adresa de mai sus e corect, mingea e in bocanc si se vede cu ambii ochi ca nu e offside ... Ce mai incolo-incoace ...

kahleen
kahleen  •  12 Decembrie 2014, 10:00
Postat de manty_one pe 12 Decembrie 2014, 05:43

orice parte a capului, corpului sau picioarelor este mai aproape de linia de poartă adversă decât mingea și decât penultimul adversar...daca ai vazut bine faza,nu doar mana asa cum sustii ci o parte a corpului exact cum scrie regulamentul,.. a fost offside clar ca lumina zilei,plus sa nu mai amintesc de un penalti neacordat...dar asta e,rezultatul ramane,nimic nu se mai poate schimba,..mergem inainte!!Oricum in primavara Steaua nu ar fi avut nicio sansa cu lotul actual..nici Kievul nu o sa aiba in conditiile in care ei isi permit de tin pe banca de rezerve jucator de 10 mil de euro..deci ce mai e de zis?

Ce vroiam sa zic e ca mana sau alta parte a corpului este intr-adevar o idee mai in fata pe stop-cadrul prezentat la TV sau pe site. Dar pe stop-cadrul respectiv, mingea era deja plecata din bocancul ucraineanului (vezi video de pe site daca nu crezi). Conteaza unde era mana sau orice alta parte a corpului cand mingea porneste din bocanc, nu cand e la 20 cm in fata. In timpul cat mingea a parcurs aia 20 cm, putea si ala din "offside" sa parcurga ala 1 cm care l-a plasat in "offside".

Vezi toate comentariile (22)
Comentează