INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

VIDEO Scene violente! Fanii lui West Ham s-au luat la bătaie în timpul meciului cu Astra » Un român ar fi fost victimă colaterală

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 20:45

Momente tensionante în timpul partidei dintre West Ham și Astra, scor 0-1, partidă care i-a asigurat campioanei României calificarea în grupele Europa League.

În timpul jocului camerele de luat vedere au surprins momentul când doi fani s-au luat la bătaie, iar Daily Mail scrie că unul dintre aceștia a fost reținut.

În conflictul dintre cei doi victimă a ieșit o a treia persoană, care, după spusele aceleiași surse, ar fi fost un român care a nimerit în tribuna greșită.

 

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  26 August 2016, 21:23

Au fost români la meci si in transmisia Eurosport s-a auzit chiar scandat numele tarii noastre... Riscant, intr-o anumita masura: meciul a avut miza iar cei aproape 60.000 de englezi n-au fost impasibili ca cei din Manchester... Romania si-spalat rusinea, aseara campioana a fost la inaltime! Bravo Astra!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează