INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RB SALZBURG - VIITORUL, 20:00, TVR, GSP.RO

Viitorul a aflat arbitrul care va conduce partida retur cu Salzburg » A mai oficial două meciuri ale echipelor româneşti în Europa

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 13:24

UEFA l-a desemnat pe arbitrul suedez Stefan Johannesson (45 de ani) să conducă partida retur dintre Viitorul şi RB Salzburg, care se va juca joi în Austria. 

Din brigada acestuia vor mai face parte asistenţii Fredrik Nilsson şi Mehmet Culum, iar Andreas Ekberg va fi arbitru de rezervă.

De-a lungul timpului, centralul a mai condus meciul dintre Unirea Urziceni şi Liverpool, din şaisprezecimile de finală Europa League din 2010, când "cormoranii" s-au impus cu scorul de 3-1 şi partida dintre Legia şi Rapid, disputată în 2011 în Europa League şi încheiată cu victoria polonezilor, 3-1. 

În meciul tur cu RB Salzburg, Viitorul a pierdut la Ovidiu cu scorul de 1-3. Manşa secundă va avea loc joi, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct pe TVR şi liveTEXT pe GSP.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează