INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED

Viitorul adversar al lui Mourinho n-a mai rezistat! Atac la antrenorul portughez: "Ajunge, Jose!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2017 12:03

Antrenorul lui Ajax, Peter Bosz, i-a transmis lui Mourinho să nu se mai plângă că are jucători obosiți și accidentați: "E un maestru în a-și «adormi» adversarii".

Pînă la finala Europa League, din 24 mai, mai e o săptămână. Dar războiul psihologic dintre Ajax și Man. United a început deja. A fost de ajuns ca Jose Mourinho să se plângă, a câta oară?, de jucătorii obosiți și de accidentații din lot că omologul olandez Peter Bosz, 53 de ani, n-a mai rezistat și i-a dat replica

"Mourinho e un maestru în a-și «adormi» adversarii. Am aruncat și eu o privire peste formațiile pe care le-a folosit de-a lungul sezonului. Are una pentru Premier și alta pentru Europa League, ceea ce înseamnă că jucătorii pentru Europa sunt la el de odihniți și au avut la dispoziție tot atâta timp de pregătire ca și ai mei", a punctat Bosz.

Și încă o săgeată spre managerul lui United: "Băieților noștri, majoritatea niște puști, nu le e teamă de Manchester. Vom juca în stil Ajax, ofensiv, pentru că numai așa poți câștiga Europa League". z

4e numărul meciurilor în care s-au mai întâlnit Ajax și United până acum. Fiecare și-a adjudecat câte două

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  17 Mai 2017, 13:26

cumpara Jose cumpara , ajungeti ca Rangers in liga v !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează