INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - MILAN 3-1

Welbeck, acuzat după ce a simulat la penalty: ”A trișat. Un plonjon de toată jena”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 10:07

Englezii nu-l iartă pe atacantul lui Arsenal, care l-a păcălit pe arbitrul Eriksson, primind 11 metri la 0-1. Dar Gattuso admite: ”Ca jucător, și eu încercam să profit de asemenea ocazii”.

Când pierde, și atacanții adverși simulează în careu, Wenger protestează, atacă, acuză. Când câștigă, și propriii jucători păcălesc arbitrii, managerul lui Arsenal întreabă jurnaliștii la conferință: "A fost sau nu penalty? Nu știu. Italienii erau supărați".

Joi seară, la 1-0 pentru Milan, Welbeck s-a scurs pe gazon, fără să fie atins de Rodriguez. Era chiar în fața arbitrului de poartă, impresionându-l. Și acesta, și "centralul" Eriksson au fost de acord: 11 metri. Transformat de același Welbeck, primul său gol din 7 ianuarie.

"Danny Fellbeck", l-a numit Gary Lineker pe Twitter, în timp ce Jermaine Jenas, ex-Newcastle și Tottenham, a fost și mai dur la BT Sport: "A trișat. Un plonjon de toată jena. I-a pătat tot jocul". Nici Alan Shearer nu a scăpat momentul: "Pentru toți curioși, da, a fost o simulare țipătoare. A prostit arbitrul".

Numai Gattuso, antrenorul-victimă, îl cauționează pe Welbeck. "A făcut ce face orice atacant. Chiar și eu, când eram jucător, încercam să profit de asemenea ocazii".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează