INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  FINALA/ATLETICO MADRID-ATHLETIC BILBAO 3-0

FOTO Fanii lui Atletico au produs incidente la Madrid. Fiesta este diseară

Încleștările cu poliția nu au lipsit din ”meniul” fanilor lui Atletico +5   FOTO
Încleștările cu poliția nu au lipsit din ”meniul” fanilor lui Atletico

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 15:01

Victoria favoriţilor în finala Europa League i-a entuziasmat în exces pe suporterii lui Atletico. Cu puţin timp înaintea terminării partidei de la Bucureşti, aceştia au început să celebreze triumful, în locul tradiţional, Piaţa Neptuno din Madrid. Bucuria de început a fost înlocuită însă rapid de tensiune, apoi violenţe.

Principala ţintă au devenit poliţiştii. Mulţi dintre fanii roş-albi au început să arunce cu diverse obiecte spre oamenii legii. Aceştia nu au stat cu mîinile în sînt , ci au ripostat în forţă. Au rezultat ciocniri, în care s-a lovit brutal de o parte şi de alta. Bilanţul de final: 37 de  răniţi, dintre care 12 poliţişti, patru trebuind transportaţi la spital fără a avea leziuni grave. În paralel, alţi suporteri au provocat un incendiu nu departe de Muzeul Prado. S-au făcut şi reţineri, 52.

Vezi sus mai multe imagini cu bucuria fanilor madrileni.

Diseară, de la ora 21:00, sînt aşteptaţi tot în Piaţa Neptuno jucătorii lui Atletico pentru a sărbători succesul alături de susţinătorii lor. Pe traseu, Falcao şi colegii lui vor arăta trofeul cucerit la Bucureşti în diverse escale precum sediul Primăriei şi Catedrala Almudena.

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  10 Mai 2012, 14:28

La noi au fost cuminti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close