INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INEDIT

A comis-o din nou :) Cel care a realizat celebra statuie cu Ronaldo a făcut una și cu Gareth Bale

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 31 mai 2017 22:44

Artistul portughez Emanuel Santos cel care a sculptat controversatul bust al starului echipei Real Madrid, Ronaldo, a dezvelit la Cardiff şi o statuie din bronz a lui Gareth Bale, coechipierul lui Cristiano Ronaldo înaintea finalei UEFA Champions League de sâmbătă, dintre Real şi Juventus.

Pentru statuia lui Bale, Santos a lucrat 264 de ore. Sculptura cântăreşte 40 de kilograme şi are o valoare estimată la 25.000 de lire sterline (28.690 euro).

Iată ce a declarat sculptorul după aceste două mari realizări ale sale: '' Am devenit un pic celebru, de când opera mea de artă cu Cristiano Ronaldo a stârnit amuzamentul oamenilor. Să fac un bust al altui fotbalist faimos este o adevărată onoare pşentru mine,'' a declarat Santos, citat de goal.com.

''Poate voi mai crea încă unul pentru a face un hat-trick, cum se spune în fotbal'', a glumit apoi sculptorul portughez.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mihai1987
mihai1987  •  01 Iunie 2017, 02:08

Inca unul pe care sa îl macheze porumbeii. Am crezut că este Danny Trejo...Machete

1240187572730378
Ionel Vancea  •  01 Iunie 2017, 00:13

Astuia nu ii spune chiar nimeni ca nu are talent ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează