INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN, MARȚI, 25 IULIE, 20:30, PRO TV ȘI GSP.RO

A început războiul înainte de FCSB - Viktoria Plzen » Patronul cehilor iese la atac: "Nu-mi pasă de ce spune un nebun ca Becali!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 12:57

Tomas Paclik, proprietarul Viktoriei Plzen, a comentat în cadrul conferinței de presă premergătoare sezonului în Cehia, dar și al celui european, declarațiile făcute de Gigi Becali despre duelul cu Plzen.

"Dacă i-a scos Petrolul și Astra, trecem de ei fără probleme", spunea patronul vicecampioanei. Paclik i-a dat replica: "Nu-mi pasă de ce spune un nebun!".

Mai mult, șeful lui Plzen a venit la conferința de presă cu o nuia pe care a scos-o de sub masă. Acesta i-a transmis un mesaj atacantului de 34 de ani al echipei sale, Marek Bakos: "Tu ești tancul".

Cehii au anunțat că obiectivul principal este calificarea în grupele Champions League sau, în cel mai rău caz, Europa League, dar și câștigarea titlului în Cehia: "Ne știm sarcinile, iar obiectivul rămâne același. Vrem să jucăm în cupele europene, iar drumul va începe la București".

24,9 milioane de euroeste valoarea de piață a celor de la Viktoria Plzen, conform siteului de specialitate transfermarkt. Cei mai importanți fotbaliști sunt Tomas Horava (2,5 milioane de euro) și Patrick Hrosovsky (2,25 milioane de euro)

"Dintre cei cinci adversari posibili din urna capilor de serie, Viktoria Plzen părea cel mai accesibil adversar, dar asta nu înseamnă că suntem favoriți la calificare. Este vorba despre două meciuri din preliminariile UEFA Champions League, astfel încât totul va fi echilibrat. Ne dorim foarte mult să ne calificăm, iar pentru a reuși acest lucru, trebuie să avem atitudine si să demonstrăm că merităm"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

CINE E Viktoria Plzen

Viktoria Plzen este un club fondat în 1911 și a terminat ultimul sezon pe locul 2. A câștigat 4 dintre ultimele 7 ediții ale campionatului. Este o obișnuită a cupelor europene de doar 7 ani. În 2004-2005 a promovat în prima ligă ultima oară și de atunci echipa a fost într-o ascensiune continuă. A adunat 4 titluri de campioană, o Cupă a Cehiei și două Supercupe. Meciurile de acasă le joacă pe Doosan Arena, care are 11.722 de locuri. Echipa este pregătită de cehlul Pavel Vrba, fost selecționer și antrenor al celor de la Anji Mahacikala.

FCSB - Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Champions League se va juca marți, 25 iulie, de la ora 20:30 pe Arena Națională, iar returul, în Cehia, pe 2 august, de la ora 21:15

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
1191575757529655
Tony Huzzupasu  •  23 Iulie 2017, 01:12

pana si astia au auzit de infractorul free jiji, asta ne-a facut de ras in toata lumea , bravo CSA ca ne-a scapat de cioban

balauru48
balauru48  •  22 Iulie 2017, 23:41
Postat de Claudia Scarlat pe 22 Iulie 2017, 20:27

bai ortega tu esti toata romania *** cu plzen vor tine doar dinamovisti frustrati vorbeste dreacu in numele tau nu ca toata romania tine plzen se vede de la o posta ca esti un mare frustrat crapi de ciuda

Dispari la scoala, ***, la scoala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1671635359718269
Claudia Scarlat  •  22 Iulie 2017, 20:33

vad ca uni de aici nu pot dormi noptile de fcsb mai ales dinamovisti

Vezi toate comentariile (72)
Comentează