INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Accidentarea lui Chiricheş n-a fost anihilată complet. Ce şanse sînt să joace diseară » Echipele probabile la Legia - Steaua, ora 21:45

Chiricheș are șanse mici să joace cu Legia
Chiricheș are șanse mici să joace cu Legia

Articol de GSP - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 23:26

Fundaşul a ieşit aseară la antrenament, dar mai mult s-a chinuit decît să se pregătească normal, nu e refăcut sută la sută şi Reghecampf e tentat să nu-l bage diseară.

Chiricheş ar putea bifa diseară ultima apariţie în tricoul Stelei, înaintea transferului la Tottenham, dar problema medicală care l-a împiedicat să joace şi în tur îi diminuează şansele de a-şi lua la revedere pe teren, în cel mai important meci al echipei din ultimii 5 ani.

Fundaşul a ieşit aseară la antrenament, dar mai mult s-a chinuit decît să se pregătească normal, nu e refăcut sută la sută şi Reghecampf e tentat să nu-l bage diseară.

Chiricheş ar putea bifa diseară ultima apariţie în tricoul Stelei, înaintea transferului la Tottenham, dar problema medicală care l-a împiedicat să joace şi în tur îi diminuează şansele de a-şi lua la revedere pe teren, în cel mai important meci al echipei din ultimii 5 ani.

El a fost supus unui tratament agresiv în ultimele zile, pentru a-i ameliora durerile apărute din cauza unei lombosciatice care nu-i dă pace de 8-10 zile.

S-a antrenat lent, fără mişcări bruşte
Aseară, la antrenamentul oficial de la Varşovia, Chiricheş a ieşit pe teren alături de colegii săi, însă s-a văzut că nu e în apele lui. Lent în mişcări, ferindu-se mereu să execute mişcări bruşte. Ba chiar, de cîte ori, s-a ţinut de spate şi şi-a lăsat la vedere mini grimase de durere.

Colegi de-ai săi, printre care Gardoş, l-au urmărit cu privirea pe teren, de fiecare dată cînd Chiricheş îşi pune mîinile la spate şi încerca să se maseze.

"Dacă nu poate, nu e nici o problemă"
Inclusiv Reghecampf a repetat pe toată durata conferinţei de presă, care a precedat şedinţa de pregătire, că situaţia e mai mult decît în dubiu.

"Dacă nu va putea juca, nu e nici o problemă, avem soluţii, Filip, Prepeliţă. Dacă va juca, atunci avem o variantă în plus pentru mijlocul terenului. El s-a antrenat bine ieri, însă vrem să vedem în ce măsură va fi la sută la sută din capacitate, aşa trebuie să fie un jucător care intră să joace", a spus tehnicianul Stelei.

În schimb, a susţinut că nu are nici o reţinere să-l folosească ţinînd cont de noua conjuctură, că e deja plecat la Tottenham: "E un jucător care va ajunge la o echipă foarte mare, a ajuns la un nivel foarte ridicat, cum să nu avem încredere în el? Vlad nu va avea o problemă cînd va intra pe teren. Repet, dacă va fi pe teren marţi seară".

Polemică Giovanni-Reghe pe cazul Chiricheş

"Dacă aşa crede antrenorul de la Steaua că e profesionist, să anunţe el transferul...Eu ştiu că patronul, preşedintele sau managerul fac acest lucru" (Ioan Becali)

"Eu i-am spus jucătorului că acest transfer se va discuta miercuri, a doua zi după meciul cu Legia, tocmai pentru a-i lăsa de înţeles că trebuie să dea totul pentru Steaua. Acum, dacă va juca şi o va face slab, nu mai e treaba mea" (Ioan Becali)

"Fiecare sa-şi vadă interesul. Am fost foarte profesionişti. Sîntem un club mare, aceste lucruri nu pot fi ascunse sau discutate pe la spate. În plus, a fost dorinţa patronului să anunţăm transferul" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Am venit să cîştigăm. Toată presiunea va fi pe Legia, nu pe noi. Sper să avem mai multă şansă faţă de meciul tur, cînd am ratat prea mult" (Laurenţiu Reghecampf)

"Nu, nu va fi nici o problemă financiară dacă nu ne calificăm. Sîntem un club puternic. Dacă ne calificăm, bine, dacă nu, mergem în Europa League şi vom încerca să ne calificăm la anul în Liga Campionilor" (Laurenţiu Reghecampf)

"E cel mai important meci pentru fiecare dintre noi, ar fi o performanţă mare să mergem în grupe. Legia are cei mai tari suporteri din Polonia, dar la acest nivel nu conteaz- atmosfera" (Lukasz Szukala)

584639-legia-steaua.jpg

*click pe imagine pentru echipe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
saviola2_8
saviola2_8  •  27 August 2013, 15:40
Postat de spartakus. pe 27 August 2013, 15:02

Imi aduc aminte de Nesu saracul, semnase cu utrecht era ultimul lui meci la Steaua si a intrat in meciul cu Galatasaray si si-a dat viata pe teren. Acum ca mi-am adus aminte asta mi-au dat lacrimile, adevaratele caractere stau in carucioare cu rotile si mercenarii sunt bine mersii isi castiga banii. Chiriches trebuia sa intre si fara un picior din respect pentru clubul care l-a lansat in fotbalul mare.

asa e! sa speram ca Vlad va juca!

apoca
apoca  •  27 August 2013, 15:27

nu ma pot abtine sa nu remarc ca discutati mai mult can-can-uri decat tactica si strategie ... dupa aia va mirati ca presa e cum e ... pai ce sa inteleaga si ei saracii ... eu fac pariu ca chiriches o sa joace si a fost doar o combinatie si pe langa probabil reghe va mai avea o supriza (daca tot trebuie sa schimbe la mijloc de ce sa nu foloseasca in avantajul lui?)

apoca
apoca  •  27 August 2013, 15:24

accidentarea n-a fost anihilata? poetule!

Vezi toate comentariile (49)
Comentează