INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FC PORTO 0-1 (ÎN TUR 2-0)

Acuze grave la adresa lui Thomas Tuchel! Ce ar fi făcut în timpul meciului cu Porto

Thomas Tuchel, foto: Imago
Thomas Tuchel, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 12:24 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 12:37

Jucătorii și oficialii lui Porto s-au certat după meci la centrul terenului. Sergio Conceicao era furios că managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, îl jignise în timpul partidei. 

Porto a câștigat returul de la Sevilla, 1-0, dar Chelsea va evolua în semifinale, după 2-0 în prima manșă, jucată tot în capitala Andaluziei.

Sergio Conceicao: „Nu știu ce l-a făcut să reacționeze astfel"

Meciul de marți seară s-a încheiat cu antrenorii și jucătorii celor două echipe certându-se la mijlocul terenului. Totul a pornit de la Thomas Tuchel, tehnicianul englezilor, despre care s-a spus că îl jignise în timpul partidei pe Sergio Conceicao.

Portughezul a dezvăluit la interviul de la final: „Domnul de la banca lui Chelsea m-a insultat. Nu a fost un schimb de replici, pentru că eu eram concentrat la joc. Nu știu ce l-a făcut să reacționeze astfel. Nu l-am înțeles".

Conceicao, despre insultele lui Thomas Tuchel: „I-am spus și arbitrului"

Conceicao i-a cerut socoteală după meci. Și el, și fotbaliștii și oficialii lusitani. „Am auzit mai multe insulte. Nu mi-a plăcut, iar nervii mei de la sfârșit au legătură cu comportamentul său”. Antrenorul lui Porto i s-a plâns și „centralului” francez Clément Turpin. „I-am spus arbitrului că al patrulea oficial a auzit toate acele insulte”, a declarat Sérgio Conceição.

Thomas Tuchel a ocolit acest subiect la conferința de presă:  „Nu s-a întâmplat nimic deosebit”.

În aceste 180 de minute împotriva lui Chelsea, noi am creat mai multe ocazii de gol, mai mult pericol, noi am jucat mai mult ca o echipă. N-am nicio îndoială. Tocmai de aceea, frustrarea e mare.
- Sergio Conceicao, antrenor Porto

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Calificarea în semifinale, misiune imposibilă pentru Liverpool? 7 repere înainte de returul cu Real Madrid

Transferul care ar cutremura mercato! Lewandowski la Manchester City: „E visul lui Guardiola”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nebeleizis
nebeleizis  •  14 Aprilie 2021, 19:26

Ce imi place, toti se simt ofensati ... :)))))))))))))

forumeer
forumeer  •  14 Aprilie 2021, 18:46

Grav!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează