INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - PAOK 3-2 (ÎN TUR 2-2)

AJAX - PAOK 3-2 / Grecii protestează vehement: „Arbitrul i-ar fi dat și al 4-lea penalty lui Ajax”

FOTO: GettyImages // Jucătorii lui PAOK, în Ajax - PAOK 3-2
FOTO: GettyImages // Jucătorii lui PAOK, în Ajax - PAOK 3-2

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 16:11

Centralul englez Pawson, care i-a oferit trei lovituri de pedeapsă lui Ajax în victoria cu PAOK, scor 3-2 în turul III preliminar al Ligii Campionilor, de-abia a scăpat la sfârșit de furia grecilor. 

Cum s-a terminat meciul, jucătorii lui PAOK l-au înconjurat pe arbitrul Craig Pawson, cerându-i socoteală. Îi reproșau mai multe decizii, și din propriul careu, și din careul lui Ajax.  

Englezul a fost salvat tocmai de antrenorul alb-negrilor, Abel Ferreira, care l-a acuzat însă la conferință: „Dacă olandezii mai aveau nevoie, ar fi primit și al patrulea penalty”. 

El Kaddouri susține că „totul a fost o rușine, nu-mi amintesc ceva similar în carieră. UEFA ar trebui să vadă asta. Am jucat 11 contra 12”.

PAOK a comentat pe Twitter: „Istoria va consemna că Ajax a avut nevoie de o mână de ajutor englez pentru a se califica”. Theodoros Zagorakis, ex-căpitan al naționalei Greciei și jucător la PAOK, acum politician, membru al Parlamentului European, a fost și mai dur: „Nu știu dacă politica oficială a UEFA e să protejeze cluburile puternice europene. Acest arbitraj a fost o rușine pentru sport”

Ziariștii eleni nu l-au cruțat pe Pawson. „PAOK a fost mare, ceea ce nu se poate spune și despre acest central. Când avea nevoie Ajax, îi făcea cadou un penalty sau fluiera, dacă atacurile grecilor erau prea periculoase. Și nu a văzut hențul din careu al lui Tagliafico din prelungiri. A orbit”, a scris Gazzetta.gr. 

Un alt cotidian, Metrosport, a observat: „Pawson a transpirat când a fost înconjurat la sfârșit de jucătorii lui PAOK. Știa că a făcut multe greșeli majore”.

VEZI ȘI:

Răzvan Marin are probleme la Ajax: „S-a jucat de-a v-ați ascunselea! Multe erori la pase”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mioriticul
mioriticul  •  14 August 2019, 23:28
Postat de Alexandru Popa pe 14 August 2019, 21:13

Vreți sa spuneți ca Biseswar a marcat golurile lui PAOK, nu-i asa? V-ați uitat la alt meci sau ce?

“El Kaddouri, autorul celor două goluri ale grecilor, susține că ...”. Un ziaric crescut de Ioanitoaia. Nu demult a încercat sa ne convingă ca 58+76=103 ...

10152929230479615
Alexandru Popa  •  14 August 2019, 21:13

Vreți sa spuneți ca Biseswar a marcat golurile lui PAOK, nu-i asa? V-ați uitat la alt meci sau ce?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close