INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE, TUR/BAYERN-REAL MADRID, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI DOLCESPORT DIRECT, LIVESCORE GSP.RO

Alt conflict! Mourinho şi-a pus în cap jucătorii care au refuzat să critice arbitrii

Lui Mourinho nu i-a convenit cînd jucătorii n-au îndeplinit ordinul de-a ataca arbitrajele (foto: Reuters)
Lui Mourinho nu i-a convenit cînd jucătorii n-au îndeplinit ordinul de-a ataca arbitrajele (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 14:22

Partida cu Bayern de la Munchen, din turul semifinalelor Champions League, găseşte Realul în convulsii. Cel puţin aşa susţine cotidianul madrilen ”El Pais”, care dezvăluie un episod incendiar petrecut recent la vestiare, după meciul fără gol contra Valenciei, de pe ”Bernabeu”.

Imediat ce s-a terminat meciul şi a ajuns cu jucătorii la cabine, Mourinho, evident supărat, le-a zis: ”Ceea ce ar trebui să faceţi acum ar fi să ieşiţi afară şi să spuneţi că arbitrii ne-au prejudiciat”. Cînd au auzit aşa ceva, elevii săi au rămas stupefiaţi. Unul dintre ”grei”, fără a i se da numele, a avut curajul să riposteze: ”Mister, nu se poate să facem aşa ceva. O asemenea atitudine ne-ar crea numai probleme”. În plus, a amintit ce a fost după meciul cu Betis, cînd madrilenii au făcut mare gălăgie că li s-a anulat degeaba un gol, dar apoi s-a dovedit că Sami Khedrira chiar era în ofsaid.

Văzîndu-se contrat, Morinho a răbufnit. A aruncat jos, cu putere, un obiect, apoi a părăsit camera trîntind uşa. Din acelaşi motiv a refuzat ulterior să se mai prezinte la conferinţele de presă ”pentru a nu apăra jucători care consideră că l-au trădat”.
Tot ”El Pais” apreciază că portughezul a ajuns atît de nervos deoarece presiunea a crescut de cînd FC Barcelona s-a apropiat la doar 4 puncte, iar eventuala pierdere a titlului după ce Real a avut un avans de 10 puncte ar fi cea mai neagră pată din cariera sa.

Jucătorii chiar au evitat apoi să atace arbitrajul din meciul contra Valenciei. A făcut-o, în schimb, secundul Aitor Karanka: ”A fost fault la Ronaldo, Ruiz trebuia eliminat”.

Vezi aici ”Vestiarul Realului este o bombă cu ceas gata să explodeze”.

Vezi şi ”Le-au cedat nervii! Pepe i-a tras una lui Arbeloa la meciul cu Valencia

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
ildiavolo
ildiavolo  •  18 Aprilie 2012, 10:37
Postat de tello pe 17 Aprilie 2012, 19:00

Imprastiati-ar metalul prostia infinita pe o suprafata cat mai mica!

BINE HOMOSEXUALULE

tello
tello  •  17 Aprilie 2012, 19:00
Postat de ildiavolo pe 17 Aprilie 2012, 15:19

prostello, si tu esti TZARAN zi de zi, oare asta imi da dreptul sa spun ca esti TZARAN tot timpul? Se pare ca DA.

Imprastiati-ar metalul prostia infinita pe o suprafata cat mai mica!

detoatepttoti
detoatepttoti  •  17 Aprilie 2012, 18:00
Postat de detoatepttoti pe 17 Aprilie 2012, 17:50

am citit articolul din EL Pais...scrie ceva de genu ca se simte incomod ca jucatorii nu-l sustin cand e vorba de arbitrii si greselile lor....dar sa sara in capul lor si sa faca taraboi mai greu... ://deportes.elpais.com/deportes/2012/04/16/actualidad/1334609045_062018.html el pais un ziar politic care are mici rafuieli politice cu perez&co, o stire foarte contrazisa, dar ramane o stire :)

''sa si-i puna in capul lui ''*

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close