INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CELTIC 7-0

Amenințare cu bomba la meciul dintre Barcelona și Celtic!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 15:49

Meciul dintre Barcelona și Celtic din grupele Ligii Campionilor a fost câștigat fără nicio problemă de catalani, scor 7-0, însă emoțiile au venit din partea forțelor de ordine.

Înaintea pauzei, forțele de securitate au detectat un pachet suspect abandonat. Imediat autoritățile s-au alarmat și au fost trimise mai multe forțe în zona stadionului unde se afla pachetul suspect pentru a fi distrus.

Pentru un sfert de oră zona în care se afla pericolul a fost golită de spectatori, însă în cele din urmă s-a depistat că totul a fost doar o alarmă falsă și respectiva valiză era goală, anunță sport.es.

Aceeași publicație notează să surse din interiorul clubului din Barcelona au confirmat că au activat protocolul standard prevăzut în astfel de situații pentru a nu alarma fanii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează