INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DEZVĂLUIRI

Amintiri de pe Wembley » Abidal povestește cum i-a scos Barça din minți pe jucătorii lui United în finala CL din 2011: "Continuau să înjure tot ce e sub soare!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 20:23

Eric Abidal, 37 de ani, este dublu câștigător al trofeului suprem în Europa, dar și învingător în lupta cu boala secolului, cancerul.

Fostul internațional francez și-a amintit una dintre cele mai frumoase seri din viața sa, finala Champions League din 2011, câștigată de Barcelona împotriva lui Manchester United, scor 3-1.

"Îmi amintesc cel mai bine ultima jumătate de oră. Adversarii erau foarte nervoși, extrem de supărați pentru că am transformat Wembley într-un imens «rondo» și nu puteau face absolut nimic. Continuau să înjure tot ce este sub soare!", povestește fostul jucător al Barcelonei într-o nouă carte despre Andres Iniesta.

193de partide a jucat Abidal în tricoul Barcelonei

"A fost incredibil, unii dintre colegii mei nu înțelegeau ce vorbesc englezii, eu însă da. «A fost destul, încetați naibii cu joaca! Suntem morți și mai sunt încă 25 de minute rămase!»", își amintește Abidal, care s-a retras din activitate în 2014 în tricoul lui Olympiacos.

"Xavi, Iniesta, Messi, Busquets, Alves, care era practic mijlocaș în acea seară, continuau să joace: pim-pam, pim-pam, pim-pam", adaugă Abidal, la cinci ani de la acest episod.

Pedro (27'), Messi (54') și Villa (69'), respectiv Rooney (34') au fost marcatorii finalei disputate în 28 mai 2011, pe noul Wembley.

sursa: metro.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează