INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIBEREC-CFR CLUJ, MIERCURI, 20:00, ÎN DIRECT TRANSILVANIA LOOK ŞI LIVETEXT GSP.RO

Andone vrea să-i surprindă pe cehi. Află ce le pregăteşte

Ioan Andone mizează pe o victorie și la Liberec
Ioan Andone mizează pe o victorie și la Liberec

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 14:56

Cum a obişnuit la ultimele partide, Ioan Andone va face mai multe schimbări în echipa de start cu care CFR va aborda şi partida din deplasare cu Slovan Liberec, în manşa secundă a turului 3 preliminar din Chempions League. Clujenii au cîştigat turul de acasă cu 1-0.

Principala mutare va fi utilizarea lui Viorel Nicoară pe postul în care a devenit cunoscut şi a dat cel mai bun randament, ajutîndu-l în 2010 să ajungă la CFR. ”Nicoară este un mijllocaş de construcţie, numai că, în funcţie de situaţie, pot să-l folosesc şi mai în faţă. Acum o să revină însă la poziţia de mijlocaş stînga”, a anticipat ”Fălcosul” pe ”citynews”.

Tot el a precizat: ”Întîlnim campioana Cehiei, ştim ce ne aşteaptă. Din păcate, n-am izbutit să marcăm şi golul doi acasă, ne-am fi făcut viaţa mai uşoară”. Pentru Liberec nu sînt disponibili Deac (accidentat), Maftei, Piccolo (suspendaţi), Gabi Mureşan fiind incert.


”Va trebui să jucăm chiar mai bine decît am făcut-o cu Vaslui, pentru că Slovan e mai puternică. Întotdeauna am spus că forţa CFR-ului constă în forţa grupului, aşa că fotbaliştii trebuie să fie uniţi. Atacanţii nu pot să înscrie sau nu pot aduce victoria dacă portarul şi fundaşii nu sînt suficient de atenţi ca să nu ia goluri”
Arpad Paszkany, patron CFR

"Şanse de calificare sînt 50-50. Va fi un meci foarte greu, cehii sînt conştienţi că joacă acasă, cu publicul aproape de ei şi pentru noi va fi o presiune în plus. Sperăm ca la ora meciului să fim cît mai motivaţi şi concentraţi”
Ionuţ Rada, fundaş CFR

"Nu ne îngrijorează atmosfera de acolo. Sîntem fotbalişti şi trebuie să facem faţă oricărei presiuni. Este o competiţie frumoasă, unde joci mereu pe stadioane pline şi trebuie să ne obişnuim cu această atmosferă"
Laszlo Sepsi, apărător CFR

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  08 August 2012, 08:45

Cred ca le da bautura din stocul personal

daniaania
daniaania  •  07 August 2012, 21:02
Postat de robyg pe 07 August 2012, 16:34

Din cate vad, toate comentariile vin de la niste rom(an)i cu adevarat patrioti. Eu as mentiona 1 : miercuri >> CFR si Vaslui (adica'provincia') = 4 puncte cu campioanele Cehiei si Turciei; joi >> doua echipe noname din bucuresti = 0 puncte - adica doua infringeri !!! - cu golaveraj de 0-6 cu locurile 2 din Olanda si Slovacia. 2 : Ne pasa de voi exact in aceeasi masura; ar fi chiar fantastic sa nu mai fim trasi in jos de voi. Ideea de a ne separa in tari diferite e geniala, merci !!! PS dar sa luati pe u cu prodanca cu tot la voi. langa walter, ca doar acolo le e locul :)))

Eu vreau sa casige toate echipele...sa facem puncte, conteaza..!! Comentariul tău...

daniaania
daniaania  •  07 August 2012, 21:00

Sper cu toata convingerea ca vom castiga, suntem mai buni..trebuie. Echipa incepe sa joace...HAI CFR, suntem cu tine..!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează