INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, 18 SEPTEMBRIE, ÎN DIRECT LA DIGI 1, DOLCE 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Schalke îi atenţionează pe jucătorii săi: "Steaua e tare, poate cîştiga pe orice teren"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 septembrie 2013 16:24

Antrenorul celor de la Schalke 04, Jens Keller, nu crede că disputa cu Steaua de mîine va fi una uşoară şi spune că elevii săi trebuie să dea totul pentru a putea învinge.

"E un joc foarte important pentru Schalke. La fel ca şi meciurile din ultimele săptămîni. Am avut probleme în apărare, de care sperăm să scăpăm cît mai repde.

Ştim despre Steaua că este o echipă extrem de puternică, care poate cîştiga oriunde, de aceea trebuie să fim la capacitate maximă mîine", a spus Jens Keller la conferinţa de presă.  

...despre Reghecampf: "Îl cunosc pe Reghecampf ca jucător, amîndoi am fost fundaşi de bandă. Nu ştiu foarte multe despre Laurenţiu ca antrenor.

Steaua e o echipă tare, care şi-a cîştigat aproape toate partidele din competiţiile în care a fost angrenată", a mai spus antrenorul lui Schalke.

Schalke - Steaua este mîine, de la 21:45, în direct la Digi1, Dolce1, TVR1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
panion44
panion44  •  18 Septembrie 2013, 20:50
Postat de monere1980 pe 18 Septembrie 2013, 04:18

am DEMNITATEA sa recunosc determinarea stelei, nu si jocul ptr ca jocul stelei nu te da pe spate ca fan neutru. Tinand cont ca steaua este castigatoare de CL si comparand cu celelalte echipe castigatoare de CL care sint anul asta in grupe steaua are cel mai urat si mai slab joc, ptr ca este o echipa slaba. Doar voi, stelistii o vedeti pe steaua mare scula pe bascula doar ptr ca a trecut chinuit de un ajax arogant si ptr ca a invins o echipa in deriva (chelsea) care n-avea chef si motive sa se streseze in EL. Cat despre surprize si posibilitati, a merge mai departe in dauna lui chelsea si/sau shalke este posibil, dar si surpriza, tocmai ptr ca steaua nu impresioneaza pe nimeni

CHELSEA N-A VRUT SA SE STRESEZE IN EUROPA LEAGUE...DREPT DOVADA CA AU CASTIGAT SI CUPA...HATER OBOSIT...

panion44
panion44  •  18 Septembrie 2013, 20:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

steaua nu e de CL...doar dinamo e de CL...DE RASUL CURCILOR...

vasile_69
vasile_69  •  18 Septembrie 2013, 09:38

Steaua si-a obtinut pe merit calificarea in grupe nu ca altii care au mers direct in grupe datorita Stelei.Trebuie sa recunoastem ca Steaua rateaza foarte mult in mai toate meciurile , insa daca in seara asta sunt mai inspirati in fata portii pot produce surpriza serii pt. ca au lot bun.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează