INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STROMSGODSET - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul lui Stromsgodset explică de ce a renunţat la atacantul care va ajunge în Ghencea: "Îl lăsăm Stelei pe Mbaye Digne"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 15 iulie 2014 21:23

David Nielsen, antrenorul lui Stromsgodset, explică de ce echipa sa a stopat tratativele pentru atacantul african de la Juventus.

Înainte să lupte pentru calificarea în turul al treilea preliminar al Champions League, Steaua şi Stromsgodset au pus ochii pe acelaşi jucător, Mbaye Digne, atacantul senegalez de la Juventus Torino. Norvegienii au negociat primii pentru atacantul african în vîrstă de 22 de ani, apoi românii s-au implicat în tratative.

Vine săptămîna asta
Steaua a trimis o ofertă pentru Mbaye, jucătorul şi agenţii lui au acceptat propunerea şi a mai rămas ca deţinătoarea titlului din România să plătească şi comisionul impresarului.

Dacă roş-albaştrii vor respecta datele ofertei pe care au înaintat-o, fotbalistul va veni la Bucureşti pînă la finalul acestei săptămîni, pentru vizita medicală şi semnarea contractului. Digne urmează să joace un sezon, sub formă de împrumut, la fel cum l-a cedat Juve şi la Lierse, în prima jumătate a acestui an.

"Nu putem concura"
Clubul din Ghencea are cale liberă în negocieri pentru că a scăpat de concurenţa lui Stromsgodset. David Nielsen, antrenorul adversarei de azi a bucureştenilor, a explicat ieri de ce s-au retras: "Mbaye Digne e un jucător bun, l-am dorit. Dar discuţiile despre împrumutul lui s-au întrerupt în momentul în care Steaua a devenit interesată de el. Nu putem să concurăm cu campioana României, nivelul economic al lui Stromsgodset e inferior, nu ne permitem să plătim nici sume de transfer, nici salarii mari".

"Dezastru doar pentru voi"
Nielsen speră că aspectul financiar va putea să constituie un avantaj azi, în disputa directă, datorită presiunii pe care o vor simţi românii, obligaţi să cîştige ca să menţină bugetul la un nivel ridicat. "Pentru Steaua ar fi un dezastru să rateze calificarea în grupe. Pentru Stromsgodset, un dezastru mai mic. Glumesc, nu ar fi nici un dezastru".

7 goluri a marcat Digne în Belgia pentru Lierse. A jucat în Jupiler League numai jumătate de an

"Terenul artificial nu va fi un avantaj pentru noi. Steaua se poate adapta, nu e atît de diferit de gazonul natural" (David Nielsen, antrenor Stromsgodset)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
plesan
plesan  •  16 Iulie 2014, 23:59
Postat de qpax pe 16 Iulie 2014, 09:57

credeam ca il cumparam ... imprumuturile nu ma intereseaza ...:))

poate are opt de cumparare dupa exp contractului ;)

plesan
plesan  •  16 Iulie 2014, 23:59
Postat de conasu_boeru pe 16 Iulie 2014, 15:19

Deci pana la urma e un imprumut in care Juventus ii plateste salariul , deci nu ...un transfer ! Asa da, nu stiam ce s-a intamplat de cumpara Steaua jucatori, doar daca castiga argaseala la lotto !!!

si de piovaccari nu stia nimeni nimic,a venit la steaua a dat 13 goluri in juma de an si a plecat asa ca stati linistiti poate e chiar mai bun acest jucator pt ca are 22 nu 31 sau cat avea pio ;)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Iulie 2014, 15:19

Deci pana la urma e un imprumut in care Juventus ii plateste salariul , deci nu ...un transfer ! Asa da, nu stiam ce s-a intamplat de cumpara Steaua jucatori, doar daca castiga argaseala la lotto !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează