INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, MIERCURI, 21:30, PROTV, GSP.RO

Antrenorul Stelei duce dorul suporterilor: "Vrem un stadion plin mîine. Ne lipsește asta" » Ce se întîmplă cu Stanciu

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 19:44

Massimo Pedrazzini a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre jocul de mîine din returul cu Partizan Belgrad. Acesta recunoaște că a simțit lipsa suporterilor din cupele europene, Steaua fiind penalizată de UEFA să joace două partide cu porțile închise.

"Miza meciului de mîine e foarte mare pentru ambele echipe. Noi ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere.

În tur a fost un meci deschis. Atunci am auzit că s-a spus că Partizan ne-a dominat, dar eu zic că n-a fost așa. Am primit un raport scris în care se vedea că noi am fost peste ei din toate punctele de vedere. Posesia, acțiunile, șuturile și duelurile cîștigate ne-au aparținut. Asta ne face să credem că va fi un meci deschis", a spus Massimo Pedrazzini.

...despre suporteri: "Ne-am bucura să vedem un stadion plin. Ne lipsește asta. În ultimele două meciuri acasă suporterii n-au putut vedea meciurile. Din păcate, relația cu suporterii noștri nu e liniștită, deși noi ne dorim asta. Noi ne gîndim la calificare".

...despre eventualitatea executării loviturilor de la 11 metri: "Am pregătit și loviturile de la 11 metri, dar noi sîntem pregătiți în toate punctele de vedere. Noi trebuie neapărat să marcăm gol, asta nu înseamnă că trebuie să ne descoperim. Trebuie să păstrăm o balanță".

...despre revenirea lui Nicușor Stanciu: "Stanciu a făcut deplasarea cu noi. Mîine după-amiază vom hotărî dacă va juca".

Partizan Belgrad și Steaua vor juca miercuri de la ora 21:30, în direct la Protv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
faxx
faxx  •  04 August 2015, 23:28

lasatzi vrajeala .. in momentu asta numa gigistii antistelsti ar veni la meci .. asa ca .. nu mai prostitzi lumea

a.c.a.b_st
a.c.a.b_st  •  04 August 2015, 21:34
Postat de tzusti_reloaded pe 04 August 2015, 21:30

IA FA UN INVENTAR METRE SI O SA VEZI CA 99 LA SUTA SUNT.. *** SI CLONELE LOR

o să numărăm mâine seară conturile..numai bosorogii sezarica si alpin au cel putin 10 pe aici...:)))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  04 August 2015, 21:30
Postat de a.c.a.b_st pe 04 August 2015, 21:10

ce vorbești,metre? ia numără câti așa ziși antisteliști revoluționari umblă pe aici:dinamoviști,ceferiști,rapidiști,și cine știe câte alte rase...:))))

IA FA UN INVENTAR METRE SI O SA VEZI CA 99 LA SUTA SUNT.. *** SI CLONELE LOR

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close