INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, AZI, 21:45, GSP.RO. DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Nu ai prins bilet? Anunț de ultim moment al conducerii roș-albastre înaintea meciului cu Sporting

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 12:21

Vești bune pentru fanii steliști care nu au reușit să-și achiziționeze încă bilete pentru meciul cu Sporting Lisabona din această seară, din returul play-off-ului Ligii Campionilor.

Roș-albaștrii au anunțat astăzi că 500 bilete returnate din comenzile online vor fi puse în vânzare la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabiei, de la Arena Națională.

"FC Steaua Bucuresti anunță că astăzi, începând cu ora 18:00, la casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia, vor fi puse în vânzare ultimele aproximativ 500 de bilete pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, din play-off-ul UEFA Champions League.

Menționăm că este vorba despre bilete provenite din retururi de la comenzile online, care vor sosi fizic în București în această după-amiază, acestă fiind motivul pentru care casele se vor deschide la ora 18:00!", a fost mesajul postat pe pagina oficială de facebook a echipei roș-albastre.

La meciul din această seară cu Sporting vor fi prezenți peste 50.000 de suporteri steliști care promit că vor crea o atmosferă incendiară. 

  • FCSB - Sporting Lisabona, meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, se joacă azi, de la ora 21:45. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
poison
poison  •  23 August 2017, 14:33

FC Steaua Bucuresti pune la vanzare abonamentele pentru sezonul '17-'18 a Ligii a 4-a. In niciun caz nu au cum sa vanda biletele de la FC Fcsb vs Sporting.. Doar dc intre timp s-au apucat de bisnita..

florar
florar  •  23 August 2017, 13:38

Alo,specialistii GSP???Vedeti ca induceti lumea in eroare...,,LIGA CAMPIONILOR • FCSB - SPORTING, AZI, 21:00, GSP.RO. DOLCE, PROTV,,...................

bakunin
bakunin  •  23 August 2017, 13:19
Postat de gigi_becali_4 pe 23 August 2017, 13:11

DOAR DINAMO BUCURESTI ...........NU JOACA IN EUROPA ! :))))))))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează