INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL - VIITORUL, AZI, ORA 20:00, TVR2, GSP.RO

APOEL - VIITORUL // Corespondență din Nicosia » Campioana României va avea de înfruntat condiţii infernale în Cipru

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 17:23

Viitorul joacă azi de la ora 20:00 meciul retur cu APOEL Nicosia, iar meciul poate urmărit în direct pe TVR 2 şi liveTEXT pe GSP.ro. Campioana României va avea o misiune infernală în a obţine calificarea pentru play-off-ul Ligii.

*** Corespondență din Nicosia de la Ionuț Coman ***

Oficialii lui APOEL se aşteaptă la un stadion plin la ora meciului, iar 20.000 de fani sunt aşteptaţi să-şi susţină favoriţii pentru a întoarce rezultatul din tur, când Viitorul s-a impus cu scorul de 1-0.

"E o gălăgie de nedescris pe stadionul GSP, pentru că fanii celor de la APOEL au o medie de vârstă extrem de scăzută, echipa având rezultate mai ales în ultimii ani. E extrem de greu pentru orice echipă vizitatoare", povestesc localnicii din Nicosia.

Atmosfera încinsă nu se va datora numai arenei pline la ora meciului, ci şi temperaturii foarte ridicate de la Nicosia. Termometrele vor atinge până la 33 de grade Celsius, chiar şi la ora 20:00, când se va juca partida.

Echipele probabile:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
brandremist
brandremist  •  02 August 2017, 21:11

Era anunțat golul ăsta de ceva vreme. Trebuie să înscriem acum.

brandremist
brandremist  •  02 August 2017, 20:05

Coman ar fi putut deschide deja scorul!!!

baruch
baruch  •  02 August 2017, 18:27

pai si cipriotii (am ajuns sa ne temem de ciprioti...) joaca tot la 33 de grade...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close