INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAȚII

Aroganța lui Luis Enrique după calificarea Barcelonei în sferturile UCL: "Doar contra acestei echipe nu vreau să joc"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 14:35

Barcelona s-a calificat fără emoții în sferturile UEFA Champions League, după ce a trecut de Arsenal, scor 5-1 la general.

La finalul partidei, Luis Enrique, antrenorul catalanilor, a vorbit despre performanța echipei sale și despre singura echipă pe care nu ar vrea s-o întâlnească în următoarea fază a Ligii Campionilor.

"Faptul că am ajuns de nouă ori consecutiv în sferturile UEFA Champions League este ceva unic. Nu știu dacă alt club a mai făcut așa ceva în ultimii zece ani. Este o dovadă că facem lucruri bune aici și asta ne facem să fim mândri. Astăzi a fost noapte mare pentru noi.

Va fi bine pentru noi indiferent de adversarul din sferturi. Singura echipă pe care nu o vreau să o întâlnesc este Barcelona. Cum nu se poate asta, sunt calm", a spus Luis Enrique, potrivit Mundo Deportivo.

38 de meciuri consecutive fără înfrângere au catalanii, în toate competițiile

Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern Munchen, Wolfsburg, Manchester City, PSG și Benfica sunt echipele calificate în sferturile UEFA Champions League. Tragerea la sorți va avea loc vineri, de la ora 13:00.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
montgomerry
montgomerry  •  18 Martie 2016, 10:00

Asta barem are argumente sa fie arogant,sunt unii la noi care nu au argumente,dar sunt mult mai aroganti.Ar fi interesant un Barca-Bayern, dar ceva imi spune ca vom vedea un Barca-Wolfsburg.

1099664950084010
Alex Stg  •  17 Martie 2016, 16:37

Daca este arogant, ii doresc sa intalneasca pe bayern si sa aiba soarta arsenal-ului.

botizann
botizann  •  17 Martie 2016, 16:34

Atletico sau Bayern le-ar pune probleme... Restul sunt slabute

Vezi toate comentariile (8)
Comentează