INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7 LA GENERAL)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // VIDEO+FOTO Imagini spectaculoase din vestiar și de pe stadion! Cum au sărbătorit "cormoranii" calificarea în finala Ligii

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 00:08

Liverpool a dat calculele specialiștilor peste cap și s-a calificat într-o finală nesperată de Liga Campionilor. "Cormoranii" au sărbătorit într-un mod deosebit calificarea obținută pe Stadio Olimpico din Roma. 

Jurgen Klopp a fost a fost în centrul atenției. A făcut tumbe, a alergat pe tot terenul și a felicitat fiecare jucător în parte. Fotbaliștii lui Liverpool nu l-au uitat nici pe Sean Cox, fanul rănit în răfuielile dinaintea manșei tur.

VEZI ȘI:

VIDEO + FOTO Liverpool pierde incredibil la Roma, scor 2-4, dar s-a calificat în finala Champions League după 11 ani » Primul eșec al englezilor în acest sezon

VIDEO + FOTO Penalty CLAR neacordat pentru AS Roma în meciul cu Liverpool

VIDEO + FOTO Fază de cascadorii râsului în AS Roma - Liverpool » Cel mai dureros autogol din Liga Campionilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gtn5
gtn5  •  03 Mai 2018, 19:54

o sa vedeti voi ce aer rarefiat din tuburi o aiba parte la terminarea finalei cei de la real,merg la pariu pe englezi.

burgman
burgman  •  03 Mai 2018, 13:06
Postat de bumbabum pe 03 Mai 2018, 08:44

Stai linistit, Liverpool are spiritul necesar sa bata si echipe de zeci de ori mai valoroase. Cand joci cu suflet, poti sa rastorni orice. Real e pe hartie favorita, dar nu se intampla mereu sa castige favoritii.

In general asa este, dar in cazul de fata nu cred ca pot face ceva, nu mai au mentalitatea de invingatori pe care ti.o dau trofeele castigate in finale. Ei nu fac mai nimic de 15 ani nici pe plan intern, nemaivorbind de Europa, iar asta se imprima fara sa vrei in mentalitate. In afara de 2-3 buni, restul sunt muncitori cu ora, vezi cazul Milner, cu alura si joc de ***. Din pacate hei rupul nu sunt suficiente intr.o finala de Liga. In cealalta parte, uite la Real, castiga de foarte multe ori si cand joaca prost, si asta tocmsi din csuza adn.ului de invingatori care este adanc imprimat in istoria acestui club, vezi si Batcelona.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bumbabum
bumbabum  •  03 Mai 2018, 08:44
Postat de burgman pe 03 Mai 2018, 08:10

Foarte frumos drumul lui Liverpool pana in finala, dar acolo nu vor face fata, sunt o echipa care a piedut zeci de ani contactul cu aerul rarefiat de acolo, Real deja a castigat a treia La Liga in ultimii trei ani, spaniolii au moral de campioni si te inving de la vestiare.

Stai linistit, Liverpool are spiritul necesar sa bata si echipe de zeci de ori mai valoroase. Cand joci cu suflet, poti sa rastorni orice. Real e pe hartie favorita, dar nu se intampla mereu sa castige favoritii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close