INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7)

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // VIDEO Milner s-a ținut de glume după autogolul comic: "Știe cineva cum să-ți ștergi un logo cu Liga Campionilor de pe față?" :D

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 00:03

James Milner a fost protagonistul unei faze ridicole în timpul meciului cu AS Roma, scor final 2-4, înfrângere care a adus totuși calificarea "cormoranilor".

Jucătorul de 32 de ani a fost lovit în față de mingea trimisă de Lovren, balon care a intrat după aceea în poartă (Detalii AICI).

Întrebat după meci dacă va sărbători calificarea cu un pahar de vin roșu italian, Milner a replicat amuzat: "Poate băieții, eu mă voi relaxa cu niște Ribena". (Ribena e o băutură carbogazoasă din Anglia, cu gust de coacăze)

Ajuns la vestiare, Milner a postat și un Tweet la fel de amuzant: "Știe cineva cum să-ți ștergi un logo cu Liga Campionilor de pe față?" :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mariuss72
mariuss72  •  03 Mai 2018, 08:37

Sa-l intrebe pe Arnold cum a curatat logo-ul de pe palma.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează