INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - LIVERPOOL, MIERCURI, 21:45, PROTV, TELEKOM, LOOK, GSP

AS ROMA - LIVERPOOL // ”Le dăm 3 goluri și mă tund zero!” » Un jucător de la Roma îi simte vulnerabili pe ”cormorani” + mesajul lui Totti

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 01 mai 2018 10:10

AS Roma va juca miercuri contra celor de la Liverpool, în returul semifinalelor UEFA Champions League. În tur, englezii au câștigat cu 5-2. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Patrick Schick, atacantul ceh al Romei, crede că echipa sa trebuie să continue revenirea din finalul de pe Anfield: ”Am văzut că nu sunt atât de buni în apărare ca în atac. Cu răutate și mult curaj, putem remonta handicapul”.

Roma vrea să arate mult mai șic la returul semifinalelor Ligii cu Liverpool, iar Patrick Schick este exponentul optimismului giallorossilor. Așa cum echipa lui Di Francesco nu s-a resemnat la 0-5 pe "Anfield", la fel crede și atacantul ceh în continuarea revenirii începute în finalul de-acum 7 zile: "Am văzut că nu sunt atât de buni în apărare ca în atac. I-am simțit vulnerabili, iar fără teamă, dar cu multă răutate și curaj, putem da 3 goluri".

"Greu, dar nu imposibil"

Jucătorul adus cu banii luați pe Salah și pentru a-l înlocui pe egiptean e gata să pună și un mic pariu. "Dacă voi reuși golul calificării, o să mă tund foarte scurt. Perioada grea și accidentarea au rămas în spate și m-am deblocat marcând primele două goluri pentru Roma. Avea mare dreptate antrenorul, trebuia să-mi regăsesc liniștea".

Nainggolan îl susține pe Patrick: "Am reușit cu Barcelona lui Messi și Suarez, care au tras doar un șut pe poartă. Credem în remontada, e greu, dar nu imposibil. S-a dus tristețea din vestiar de la Liverpool". 

"Gândurile mele și ale colegilor din vestiar sunt pentru familia lui Sean. Nu trebuie să se întâmple astfel de incidente, e doar fotbal și e trebuie toți să ne respectăm"Patrick Schick, atacant Roma

"Salah era timid când a venit la Roma, acum e fantastic. Evident că nu mi-a picat deloc bine când a marcat acele două goluri frumoase în tur, dar sunt fericit pentru el"Radja Nainggolan, mijlocaș Roma

5.000 de fanienglezi vor fi miercuri pe Olimpico, păziți de 1.000 de polițiști și de 1.000 de stewarzi italieni

Mesajul lui Totti pentru fani

Fostul căpitan al Romei e alături de familia lui Sean Cox, fanul de 53 de ani rănit grav la Liverpool de tifosii giallorossii. "Să-i susținem pe băieții noștri cu dragostea și cu pasiunea care ne disting, să facem ca privirile noastre și ale jucătorilor să nu fie îndreptate decât la teren.  Acum, mai mult ca niciodată, acesta este centrul universului nostru. În fiecare colț al Romei, trebuie să dovedim din nou că știm să ne transmitem valorile, ale sportului, ospitalității și respectului față de adversari", a declarat Francesco Totti pe siteul oficial al clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează