INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERSARI STEAUA

Atac la Vladimir Putin! » Situaţie tensionată şi în Kazahstan înainte de meciul Aktobe-Tbilisi

Blatter i-a încredințat lui Putin Mondialul din 2018
Blatter i-a încredințat lui Putin Mondialul din 2018

Articol de - Publicat miercuri, 23 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 17:09

În tur, UEFA s-a sesizat după ce gazdele au afişat bannere împotriva preşedintelui Rusiei şi au scandat la adresa acestuia. Diseară, observator va fi chiar românul Octavian Goga!

Valul de reacţii pro sau anti- Rusia în urma conflictului din estul Ucrainei a atins şi fotbalul continental. Astfel, organizatorii kazahi sînt în alertă diseară, după ce fanii lui Dinamo Tbilisi au afişat, în timpul partidei-tur, bannere la adresa preşedintelui rus Vladimir Putin.

În plus, aceştia au cîntat minute-n şir un refren vulgar la adresa acestuia. Făcut celebru în galeriile echipelor ucrainene şi fredonat chiar de crainicii ţării vecine cînd Rusia primea goluri la Mondialul din Brazilia!

Interesant este că, diseară, observator va fi chiar românul Octavian Goga. În ultimii ani, UEFA a acordat amenzi usturătoare în urma afişării unor astfel de mesaje. Ungaria a jucat fără spectatori după un scandal etnic la un meci cu Israel, iar Celtic a primit o amendă de aproape 100.000 de euro!

Unii pro, alţii contra
Din 2008, anul conflictelor din Abhazia şi Osetia de Sud, Georgia şi Rusia se confruntă cu o adevărată criză diplomatică, iar echipele din cele două ţări nu pot juca în cupele europene. De partea cealaltă, statul kazah e recunoscut drept un partener de nădejde al Moscovei! De exemplu, cosmodromul Baikonur, cel mai mare din lume, e controlat de ruşi şi se află în Kazahstan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ertyuiop
ertyuiop  •  23 Iulie 2014, 12:14
Postat de bamse1901 pe 23 Iulie 2014, 09:45

le trimite ala o bomba si ii linisteste

si mesajul este "taci si inghite"? din fericire in lume exista si alte natii nu doar jalnica natie romana!

bamse1901
bamse1901  •  23 Iulie 2014, 09:45

le trimite ala o bomba si ii linisteste

Vezi toate comentariile (2)
Comentează