INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE

Atletico Madrid, desființată de președintele lui Bayern Munchen: "Fotbalul e despre altceva, lucruri pentru care acest club nu luptă"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 19:34

Președintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a făcut azi o declarație care nu e pe placul fanilor lui Atletico Madrid.

"Nu mi-ar fi plăcut deloc să se califice Atletico. Fotbalul e despre altceva, despre bucurie și spectacol, lucruri pentru care acest club nu luptă".

Întrebat dacă își dorește un rival anume în semifinalele competiției, oficialul neamț a spus: "Nu îmi doresc un anume adversar, dar nici nu cred că vreuna dintre celelalte echipe vrea neapărat să joace contra noastră.

S-au calificat cele mai bune echipe, tot ce poate Europa să ofere mai bun, mă gîndesc cu bucurie la semifinale".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
plischi
plischi  •  24 Aprilie 2015, 11:15
Postat de thereem pe 24 Aprilie 2015, 09:19

Coreeect. Simeone si Mourinho alunga telespectatorii de fotbal spre alte discipline.

noroc cu bayern. ia-o, da-o, ia-o din nou, da-o inc-odata samd...

adi_stelistul
adi_stelistul  •  24 Aprilie 2015, 10:05

Real, Barca si Bayern sunt categoric cele mai bune echipe ale momentului. Juventus insa a profitat si de o conjunctura favorabila. Cred ca Atletico i-ar bate in meci direct, da' sigur ca asta e doar o speculatie. UCL e intr-adevar o competitie aproape interzisa surprizelor.

thereem
thereem  •  24 Aprilie 2015, 09:19

Coreeect. Simeone si Mourinho alunga telespectatorii de fotbal spre alte discipline.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează