INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA, MARŢI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Au învăţat regulamentele » Steaua deschide antrenamentul de la Tbilisi şi organizează o conferinţă de presă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 20:08

Steaua va organiza, luni, de la ora 18:50, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Dinamo Tbilisi, contînd pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce în turul precedent, la Skopje, nu a făcut acest lucru, iar UEFA a deschis o anchetă disciplinară.

După conferinţa de presă, jucătorii Stelei vor efectua o şedinţă de pregătire pe stadionul pe care va avea loc partida, aceasta urmînd să fie deschisă presei în primele 15 minute.

Delegaţia Stelei va decola spre Tbilisi, luni, la ora 9:00, cu o cursă de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, sosirea în Georgia urmînd să aibă loc la 12:30. Dinamo Tbilisi va efectua antrenamentul oficial la ora 17:30, iar de la 18:30, antrenorul Duşan Uhrin Jr. va susţine şi el o conferinţă de presă.

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA va analiza, în şedinţa din 22 august, cazul echipei Steaua, care a închis şedinţa de pregătire dinaintea returului cu Vardar Skopje, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, şi nu a acordat interviuri la finalul partidei.

Meciul tur dintre Dinamo Tbilisi şi Steaua Bucureşti, va avea loc, marţi, de la ora 19:00, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
xolv
xolv  •  07 August 2013, 12:12

degeaba, voi ziaristii tot niste mizerii devoratoare sunteti

plischi
plischi  •  29 Iulie 2013, 07:13

daca jurnalistii romani ar avea sange de barbat ar face in asa fel incat sa-l lase pe meme sa conferentzieze doar cu cei gruzini.

tigruzzu
tigruzzu  •  29 Iulie 2013, 01:23
Postat de nemilos pe 29 Iulie 2013, 00:33

si acum mai jeliti dupa esecul ala al vostru ?. nu va mai cautati scuze . sunteti si ve-ti fi mereu o echipa de pluton. anul asta aveti ca obiectiv ramanerea in prima liga. nimeni nu o spune dar asta este realitatea.

Normal, suntem în reconstrucție. Și care-i treaba? Steaua a rămas 7 ani fără titlu, în pluton, nu? Ei și? Acum, cu patronul în închisoare poate începe un nou ciclu, poate că mai rău ca ăla de 7 ani. Poate vă și suspendă UEFA pe 22 august pe câțiva ani. Ei și? Nimic. Doar că rămâne 5terOAIA fără suporteri, pentru că ăștia-s toți suporteri de rezultat. Altfel, hoților! Ați furat punctele Ceahlăului! DIN PRIMA ETAPĂ AȚI ÎNCEPUT CU MĂGĂRIILE!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează