INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRAJ

Avem "fluieraşi" în Europa: Augustus Constantin şi Marius Avram vor arbitra în Liga Campionilor şi Europa Laegue

Marius Avram
Marius Avram

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 14:55

Arbitrii Augustus Constantin şi Marius Avram vor conduce la centru partide din turul doi preliminar al Ligii Campionilor şi Ligii Eupa, informează site-ul oficial al UEFA

Augustus Constantin va arbitra meciul dintre echipa lituaniană Ekranas şi formaţia malteză La Valleta, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Întâlnirea va avea loc la 19 iulie, de la ora 19.00. 

Marius Avram a fost delegat la partida dintre echipa ungară Ferencvaros Budapesta şi formaţia norvegiană Aalesunds FK, din prima manşă a turul doi preliminar al Ligii Europa. Meciul va avea loc la 14 iulie, de la ora 20.00.

Augustus Constantin a ajuns pe lista FIFA în 2002, debutând pe plan internaţional la Campionatul European pentru jucători cu vârste sub 17 ani, programat în 2002. Abia în 2006 a condus primul meci intercluburi din cupele europene, întâlnirea Kairat Almaty - Fehervar din Cupa UEFA. Face parte din a doua categorie de arbitri UEFA. 

Nici Marius Avram nu este la prima experienţă în cupele europene. Anul trecut, el a arbitrat partida dintre FC Rabotnicki - FC Lusitans, din primul tur preliminar al Europa League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
panconecaca2
panconecaca2  •  15 Iulie 2011, 14:01

Marius Avram e la fel de bun arbitru...pe cat e puradelul selectioner

panconecaca2
panconecaca2  •  15 Iulie 2011, 13:58

Maaaaarius Avraaammmm?????!!!!!!????????? Doamne Isuse Hristoase....Oameni buni...ati inebunit?????!!!!!! Haideti ca arbitrez IO sau il chem pe bunicu....sau pe unchiu...sau un om de pe strada.....oricine altcineva.....Vreti sa ne faca tara de rusine??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează