INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  POLI TIMIŞOARA - STUTTGART

Babbel: "Nu vom subestima Timişoara"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 august 2009 00:00

Antrenorul echipei VFB Stuttgart, Markus Babbel, a declarat ca jucatorii sai nu au voie sa sunestimeze Timisoara.

"Cu siguranta nu vom subestima FC Timisoara. O echipa care se califica in dauna detinatoarei cupei UEFA, trebuie sa dispuna de o echipa foarte buna, de certa calitate. In ciuda acestui fapt pentru noi conteaza doar calificarea in grupe", a spus Markus Babbel pentru site-ul oficial al clubului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  08 August 2009, 19:13

stimate domn adi s. in primul rand nu aberati va rog! babbel e unul din cei mai inteligenti si de perspectiva antrenori nu doar din bundesliga. intr-al doilea rand, stimabile competent, daca si va straduiti, admirabil, sa scrieti ceva in germana, apoi ar fi bine sa scrieti corect dpdv gramatical. e de ajuns ca marica ne poarta "faima" in germania ca "fotbalist". nu trebuie sa ne mai aratam si incarturari.

 •  07 August 2009, 19:52

O declaratie standart a-lui Babbel cum s-a obisnuit s-o faca de multe ori si la meciurile din campionatul germanie.(Care il observ din germania pe Sky Sport) El face des declaratii de genul acesta si astepta sa incapa meciurile respective. In functie de cum decurg meciurile mai pregaateste unele declaratie care se potrivesc.(dar tot de gen ``Hai sa spun si eu ceva``) Din cauza acasta ii spun si eu: ``Wir werde sehen was passiert Herr Babbel.``(tradus: O sa vedem ce va fi domnule Babbel.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează